10 Mart 2014 Pazartesi

8 Mart İndirim Ganimetleri

İndirimlerde olmasa halimiz nice olurdu bilmem. Onca alınması gerekenler, denenmek istenenler, sadece merak gidermek için ya da kendimizi mutlu etmek için alınanlar.. Bitmez biz kadınların alışveriş sebepleri :)
Çok büyük bir alışveriş değil aslında. Bir de sadece indirim değil mart ayı alışverişleri demek daha doğru olur. Kendimi tutmaya çalışıyorum. Bir de crueltyfree marka arayışım var. Malum bu markalara yönelmeye çalışacağım demiştim. Bizim ülkemizde yapması gerçekten zormuş. Hem maddi ulaşılabilirlik hem de ulaşılabilir olanların kalitesi (denediklerim fena halde alerji yaptı, yazıları gelecek) işleri daha da zorlaştırıyor. Bir de ben gibi  pek çok maddeye alerjiniz varsa daha da zorlaşıyor. Ne kadar üründe bunu başarabileceğim merak eder oldum doğrusu :( Çok dertliyim bu konuda..
Neyse bakalım neler almışım :)
4 Mart doğum günümdü ve Yves Rocher, kart sahibi müşterilerine doğum günü ayında bir hediye veriyor. 
Hediyem argan yağlı duş jeliydi, ve bir de 2 al 1 öde hakkım vardı ben de annemin sürekli kullandığı el kremini aldım. Çok memnun o yüzden yedeklemek istedi. Bedavası olarak da uzun süredir merak ettiğim yüz spreyini aldım.
Ahh <3 Expert Face Brush. Sonunda benim :) Nasıl mutluyum. Daha önce Blush Brush ı alırken pintiliğim tuttuğundan almamış ve sonra da bulamamış delirmiştim. Migros ta bulunca almasam kendimi atardım biyerlerden sanırım :)
Benriler :) İndirimin olmazsa olmazları :) Gül kokulu ıslak mendile bayıldım. Çok hafif ve çok doğal bir gül kokusu var. 
 Disk pamuk stoğum tükenmişti 2 tanecik alıverdim :)
 Benrinin bu minnak ıslak mendilleri sanırım yeni çıkmış. Küçük çantalara koymak için ideal diyerek aldım ama kokularına çok bayılmadım doğrusu. Tekrar almam sanırım. Watsons mendillerin kokusu daha iyiydi.
Dirty Works ürünlerini çok seviyorum. Hepsi pek sevimli. Kalemtraşım eskimişti, çift taraflı açacak da 2.5tl ye geliyordu aldım gitti yahu. Sırf paketin şirinliğinden.
Alix Avien de %40 indirim vardı malum. DNA maskara hakkında genelde olumlu yazılar okuduğum için aldım. Ruju da sırf renginin hatırına aldım ama fotoğraflamayı unutmuşum en kısa zamanda yazısı gelir :)
Eklips makyaj süngerini çok seviyorum. RT gelir gelmez onu da alacağım. 3 liraya düşünce yedekliyim dedim. Maddi olarak diğer süngerleri alamıyorsanız bence bu sevimli süngere bir şans verin derim.
Nivea duşta vücut kremlerini çok seviyorum. Rossmann da 7.5 liraya görünce üstlerine atladım resmen :)

Benim alışverişim bukadardı. Çok fazla hasar almadan kapattım yinede. En azından kozmetik anlamında :) 
Siz neler aldınız bu indirimden? aldıklarım arasında kullandıklarınız varsa yorumlarınız neler?
Sewgiler..

8 yorum:

  1. harika şeyler almışsın, özellikle kalemtraşa bayıldım :))) benimki de eskiyor, alabilirim bundan :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım :) daha denemedim gerçi ama hem fiyat hem görüntü açısından bakınca al dene derim :)

      Sil
  2. güle güle kullan aldıklarını canım eklips süngerden bende alıcaktım ama süngerlerin ürün yuttuğunu duymuştum o yüzden kararsız kaldım :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. normal süngerlerden hiç kullanmadım tatlım ama bu sünger ıslak kullanıldığından mı yapısından mı bilmiyorum ürünü yutmuyor. belki fırçaya göre çok çok az fazladır ama inan fırça ile kullandığımdan çok da farklı, fazla bir ürün kullanmıyorum

      Sil
    2. hmm ozaman iyiymiş ben şimdiye kadar hiç fırça ve sünger kullanmadım elimle uyguluyorum fark oluyormu sence bundan almalımıyım :)

      Sil
    3. bence baya farkediyor. Ben de elimle uyguluyordum ama elle daha bi maske gibi oluyor, renk tam homojen olmuyor. fırçalarda iz olabiliyor ama sünger gerçekten en doğal sonucu veren bence. Zaten fiyatı çok uygun al bi dene derim ben :)

      Sil
    4. anladım öyleyse alınacaklar listeme yazıyorum teşekkür ederim bilgilendirme için :)

      Sil
    5. Rica ederim tatlım herzaman :) umarım beğenirsin kullandığın zaman..

      Sil