19 Ocak 2015 Pazartesi

Essence Yılbaşı Etkinlik Terbiyesizliği!!!

Yılbaşından bu yana 19 gün geçmiş ne yazısı bu diyebilirsiniz ama Essence yılbaşında yaptığı etkinlik hediyelerini ANCA yollayabildiği için bu yazıyı anca yazabiliyorum. Ne var gelmiş hediyeler değil mi? Hıı geldi! Kel alaka şeyler!! Markanın etkinliği düzenlediği Facebook sayfasını kontrol ettiğimde herkese aynı şekilde alakasız ve eski koleksiyonlardan satamayıp ellerinde kalanları yolladıklarını gördüm!! Böyle bir saygısızlığa inanamıyorum!! 
Yollayacakları 3 parça şeye ihtiyacım yok. Çok şükür ki çok daha iyilerine sahibim ve sahip olabilecek imkanlarım da var! Ancak olmayanlar da olabilir kazananlardan. Çok özenenler, belki ilk makyaj malzemesine sahip olacak olanlar!! Böyle düşündüğümde sinirim bir kat daha artıyor!
Madem etkinlik düzenlemeyi beceremeyeceksin yapma!! Olur da yazıları kaldırırlarsa diye epeyce de screenshot aldım. Sizlerle de paylaşmak istedim ki bir daha etkinlik yaparlarsa ne bekleyeceğinizi bilin! Boşa uğraşmayın!
Gelmesi gereken ve gelen arasındaki farka bir bakın!!! Resmen hakaret gibi! Kazananlarda zaten adımı da görebilirsiniz. İnsan zaten gecikmiş bir paketten bir de insanı aptal yerine koyarca şeyler çıkmasını kaldıramıyor!!
Diğer şikayetleri de isimleri kapatarak ekliyorum ki bir ufak hata algısı oluşmasın!! YAPILAN ŞEY HATA DEĞİL HAKARETTİR!!

8 yorum:

  1. gerçekten eski ürünleri yollamış herkese ayıp yaa :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sorma ya.. hadi ben içim acımadan atarım gider, ya da birine veririm. imkanı olmayıp da kazanan naapsın? düşünsene hayal kırıklığını :/

      Sil
  2. Ay Melis Hanım gerçekten şaka gibi şuan inanamıyorum. Demek ki dediğiniz gibi bunların hiçbir etkinliğine katılmamak gerek. Yazık gerçekten. Umarım başka güzel şeyler kazanırsınız bir dahakine.. Sevgiler, Ebru
    www.ebrushk.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle bunların başka etkinliklerine katılmamalı. dediğim gibi benim için önemli olan sadece kazanmış olmaktı içerik değil ancak içeriği de önemli olan imkanı olmayıp özenen kişiler adına çok çok sinirliyim gerçekten.. teşekkür ederim ayrıca güzel dileğinize.. sewgiler..

      Sil
  3. Hiç bir cevap gelmedi mi :-o

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1 aydır hiç bir soruya cevap vermediler. bugün şikayetler artınca, ben bu yazıyı yayınladıktan yarım saat kadar sonra bize verileceği söylenen ürünlerin yurt dışından gelmediğini bu yüzden herkese ellerinde olanlardan gönderdiklerini söylediler. ki çok komik bir açıklama. verilen hediyeler zaten halihazırda mağazalarda satılan standart ürünleriydi. onları yollamak yerine ellerinde kalan koleksiyon ürünlerini kakalamışlar resmen. küfür eder gibi :/

      Sil
  4. Şikayetimvar.com a yazmadıysanız bence orda da belirtin. Zaten pek kullandığım bir marka değil, bundan sonra daha mesafeliyim artık Essence markasına. Mahkemede tüketici haklarını ihlalden dava açsan kazanırsın, resmen vaad etmişler ayan beyan. Neyse geçmiş olsun diyelim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oraya yazmamıştım, iyi oldu söylediğiniz mutlaka yazıyım. ben de çok fazla kullanmıyorum, sadece etkinlik fikirleri hoşuma gidiyor ama pişman ettiler :/

      Sil