23 Ekim 2014 Perşembe

MakyajTrendi.Com İndirimlerini Görmeyen Duymayan Kaldı Mı?

Belki bir çoğunuz benden önce keşfetmiştir ama arada atlayanlar olduysa diye yazmak istedim. makyajtrendi.com en son keşfim :) Hatta ilk alışverişimi yaptım bile. MUFE, Nars, Shiseido gibi markaları bulabileceğiniz bir site. İnstagram hesaplarından özellikle yazdığınız herşeye incelikle cevap veriyorlar. Hele ki Sephora mağazalarının genelinde karşılaştığımız muhteşem! çalışanlardan sonra bu yaklaşım kendilerini daha bir sevilesi yapıyor :)
Özellikle Make Up For Ever markalı ürünlerde %60tan fazla indirim var. Stokları da sürekli güncelliyorlar. Ürünler tükenmeden mutlaka bir göz atın derim. 
Bu arada eklemek isterim ki daha önce alışveriş yapanların yazılarından gördüğüm kadarıyla tester konusunda da epey bonkörler. Bakalım bu indirim karmaşasında da aynı özeni ve bonkörlüğü gösterebilecekler mi? Siparişim geldiğinde sizlerle hemen paylaşacağım :) Umarım keyifle alışveriş yapabileceğimiz yeni ve daimi bir adres kazanmışızdır :)
Sewgiler..

2 yorum:

  1. sana layık değil ama blogumda senin için verilmiş küçük bir ödül var blogumu ziyaret edip ödülünü alırsan çok mutlu olurum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaa nasıl sevindim anlatamam. yazdığın güzel cümleler için nasıl teşekkür etsem bilemedim :)

      Sil