20 Ekim 2014 Pazartesi

L'oreal Super Liner Extra Black Gloss Eyeliner

Bugün, uzuun zamandır kullandığım, dönem dönem bırakıp sonra dönüp dolaşıp yeniden aldığım L'oreal Super Liner Eyeliner ın incelemesini yapmaya çalışacağım :)
Şimdiye kadar en az 5 6 tüp bitirmiş biri olarak yorumlayabilirim dedim :)
Superliner, felt tip denilen süngerimsi uca sahip. Genelde bu uçlar tel tel ayrılır dağılır, sinir bozar ancak L'oreal de ben hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım ki bu bence çok büyük bir artı.
Rengi adına yakışır biçimde simsiyah. Fırçası ciddi anlamda kullanımı kolaylaştırıyor. İnce ya da kalın, kuyruklu, kuyruksuz her türlü eyeliner çekmede başarılı bence.
Ben genelde orta kalınlıkta ve mutlaka kuyruklu eyeliner kullanıyorum. Hatta bazen kuyruk olayını epeyce abartıyorum :) Kalın sürdüğümde bile akma, dökülme yapmıyor. Tek sorun sıcak havalarda 7 8 saat sonunda kuyruk kısmında solma yapabiliyor. Ancak kış aylarında böyle bir sorun yaşamıyorum.
*Görsel internetten alıntıdır
Ayrıca L'oreal Super Liner Lancome Artliner a dupe gösteriliyor. 
Temizlenmesi de oldukça kolay. Bioderma ile zorlanmadan çıkarıyorum. Alerjik ve hassas gözlerim var ancak hiçbir kızarma, kaşıntı, yanma yapmadı bende. 
Fiyatını net hatırlayamıyorum ancak 38-40 tl civarı bir fiyatı olmalı. Ben son indirimden 19.50 tl ye almıştım. Normal fiyatını kesinlikle hakeden bir ürün ki indirimle alınca tadından yenmez :)
Sewgiler..

6 yorum:

  1. ben bunları çekmeyi hiç başaramıyorum
    kalem uçlulara elim daha yatkın onlardanda çok yok piyasada

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında bunu bir deneyebilirsin, öyle çok oynak bir ucu yok, elin alışması için uygun bence. kalem olanlar çok pratik ben de seviyorum ama çeşit az ve ne yazık ki hemen bitiveriyorlar verdiğin paraya değmiyor :(

      Sil
  2. Paylaşım için teşekkürler.
    Bu arada blogumda çekiliş düzenliyorum, beklerim :)
    http://yasamizi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben teşekkür ederim, hemen bakıyorum :)

      Sil
  3. İşte bu yazıyı bekliyordummmm! Şimdi kullandığım 2 eyeliner var ama ilk %50 de alayım o zaman bunu:) Çok güzel çekmişsin kalınlığı filan harika

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım :) ben oldukça memnunum umarım sen de severek kullanırsın :)

      Sil