9 Eylül 2014 Salı

L'oreal Caresse Ruj İncelemesi

Son zamanlarda pembe rujlarla kafayı bozduğumu her yazımda dile getirir oldum sanırım :) Daha önceki yazılarımda 03 numaralı olan ve 07 numaralı olanı aldığımı söylemiştim. Bugün yaklaşık 1 aydır sıklıkla kullandığıma göre yorumlayabilirim dedim :)
İlk aldığım 03 numara çok çok açık bir bebek pembesi. Çok opak bir renk değil ama sürüldüğünde dudağa hoş bir pembelik veriyor. Yapı olarak bana biraz Revlon Lip Butter ları anımsattı ancak onlar kadar hızlı tükenmiyor ki bu çok büyük bir artı bence.
03 ün yapısını sevince ve geçtiğimiz günlerde Watsons da indirimde görünce bir rengini daha almak istedim. Bu kez 07 numaralı olan pembeye şans verdim ki iyi ki de öyle yapmışım. Çünkü 07 tam istediğim pembe ve çok daha opak bir renk.
Serinin bütün renkleri aynı performansı veriyor mu bilemem ancak elimdeki 2 pembeye ve Aycemde var olan ve denediğim kırmızısının yapılarına dayanarak yorumlamaya çalışacağım. 
Rujların nemlendirmesini başarılı buldum. Evet bir balm değiller ancak Revlon Lip Butter lar kadar iyiler bence. 
Kalıcılıkları doğal olarak orta. Bir şeyler yiyip içmezseniz 2 3 saat kadar idare ediyorlar. Bunun yanında sürümleri çok kolay yani tazelemek bir kaç saniye alıyor haliyle ruj tazeleme sıkıntı olmuyor :)
Çok çok opak olmasalar da ben renk verişlerini sevdim. Günlük kullanım için idealler.
Ambalajları oldukça sade ve şık. Ayrıca oldukça da sağlam. Kapakları baya sıkı kapanıyor, çantaya atıp çıktığınızda rujunuzu bütün çantanıza yayılmış bulmanız zor bence.
Normal fiyatı 32 tl ve bence bu fiyata alınacak ürünler değiller. Şahsen üzerine biraz daha ekleyip Mac den ruj alırım daha iyi diye düşünenlerdenim. Ancak indirimlerde 16-20tl arası fiyatlara bulunabiliyor ki 20tl bu ruja verilir ve pişman olunmaz, içe oturmaz :)
Siz bu rujları kullandınız mı? Ne düşünüyorsunuz?
Sewgiler..

4 yorum:

  1. Ben kalıcılığını pek sevmiyorum ama renk skalası ve nem vermesi güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ne yazık ki yapıları dolayısıyla kalıcık pek tatmin edici değil ama renklerin hatırına katlanılıyor :)

      Sil
  2. Çok şirin ya renkleri! Güle güle kullan tatlım=) Ben de merak ediyordm bu seriyi , indirimde göz atabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler :) Bence de ilk indirimde kesinlikle bakmalısın, çok güzel renkleri var :)

      Sil