7 Eylül 2014 Pazar

Karmakarışık Alışveriş (Gratis, Watsons, Flormar)

İyi ki bir ameliyat oldum, bitmedi moral alışverişlerim :) Evet biraz şımarıklık yaptığımın farkındayım ama geçici süre olduğu için kimsenin şimdilik şikayeti yok :) Şansıma da ayağımda sanki ökseyle geziyormuşum gibi istediğim ürünler hep indirimdeler :) Bakalım bu kez neler topladım..
Önce Watsons alışverişime bir bakalım. Kıbrıs'a gitmeden 1 gün önce yapmıştım bu alışverişi.
Rimmel Match Perfection kapatıcı da epeydir gözüm vardı. Aldığımdan beri neredeyse hergün kullanıyorum ve ilk indirimde hemen yedekleyeceğim. Tek kelimeyle ba-yıl-dım :) Yazısı en kısa zamanda gelecek :) Fondöten Aycemin :) Kıbrıs kozmetik anlamında resmen mahrumiyet bölgesi. Hatunum bir fondöten bulup alamamış. (Gittiğimdeki hayal kırıklığımı siz düşünün) Bir de çantaya atmalık Neutrogena vücut kremi aldım miss gibi meyve kokuyor bayıldım :)
Yaseminli ıslak mendiller :) Yasemin kokusuna zaafım olduğunu bilmeyen kaldı mı? Anneciğimin özellikle sürekli kullandığı lastikler. 4 lira civarı bir fiyatı olması gerek. Biraz çabuk eskiyorlar sanki ama çeşitli renk, kalınlık ve çok sayıda oldukları için sürekli yenisini alıyoruz.
L'oreal in bu serisini gerçekten çok beğendim. Pembe rujlarla son zamanlarda kafayı bozduğumu söylemiştim.
Bu rengini görünce ve bir de indirimde olunca dayanamadım. 07 numara, çok tatlı bir bebek pembesi :) Daha önce 03 numaralı olanı almıştım ama o daha açık bir pembeydi :)
Bi sürü ojeeeee <3 Oje aşkımın sınırı yok. Flormar 412 sürekli kullandığım ojem, bugüne kadar en az 20 tane (gerçekten abartmıyorum) bitirmişimdir. Evet bu ojeyi yiyorum ben :) Alix Avien Diamond serisinin ojesini de bende olan renkten almışım tekrar :/ Yedeklemiş oldum.
Gene oje :) Bu şeker şeyleri Kütahya'ya giderken mola yerinde buldum. Ojeleri çok bi dandik göründü gözüme aslında ama sırf tipleri hatırına aldım :)
Flormar'a sadece bakınıp çıkmak için girmiştim aslında. Ama farların tanesi 3tl idi hadi iki rengi beğendim alıyım dedim, sonra Crazy Look maskaranın siyahını görünce, maskaralarım çok azaldı beniiim diyerek aldım gitti. İyi ki de almışım. Aşık oldum ben aşııkk.. En kısa zamanda yedekleyeceğim ve Flormar'a tavsiyemdir bu maskara sürekli seride olmalı. Yazısı yakında burada :)
Essence'in sadece pigmentlerini kullanmıştım bugüne kadar. Nedense elim gitmiyordu. Ama bu jumbo kalemleri indirimde görünce dayanamadım. Renkler gerçekten çok çok güzel. Yapılarını bir müddet kullanınca ancak yorumlayabilirim.
Stick allıklarla bozdum kafayı. Bu şeker allıklarda kalemlerle birlikte indirim sepetindeydiler. Bu arada kalemlerde allıklar da 1.90 tl idi. Şaka gibi. Gel de alma :)
İzmir'deki Gratis'lerde bir kez olsun Brulee ye rastlamamıştım kaç aydır. Görünce üstüne atladım desem yalan olmaz.
Vee işte son alışverişlerimin gözbebeği :) Aylardır aklımda olan ve bir türlü sıra gelmeyen bebek. Gratis 1 günlük indirim yaptı geçtiğimiz günlerde bir çoğunuzun malumu olduğu üzere. Askıda tek kalmıştı ve 48.90 tl ye inmişti. Hiç düşünmeden uzandım ve alıp kaçarcasına mağazadan uzaklaştım :) Sanki fiyat yanlış olmuş falan diyip geri alcaklarmış gibi :) Şaka bir yana sonunda benim olduğu için çoook mutluyum :)
İşte benim son dönem kozmetik alışverişimlerim bunlardı. İçlerinde kullandıklarınız neler? Haklarında neler düşünüyorsunuz?
Sewgilerr..

4 yorum:

  1. Gule gule kullan canım aldıklarını :)))

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan canım hepsinii! ojelerin şirinliğine bayıldım hiç görmemiştim onları=) Stays no matter what jumbo kalemlerden whipped white frosting olanını aldım ama ben hiç memnun kalmadım:/ Rengi harika, göz pınarında da çok iyi duruyor fakat far,far bazı, kaş altında hiç olmadı nedense yapısı alacalı bulacalı sürüldü:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tatlım :) Beyaz kalemi ben şimdilik sadece göz pınarında denedim, diğerlerini denemedim ama sen söyleyince hemen gidip bir deneme yapacağım. Ama hayalkırıklığına uğradım şimdiden, renkler çok güzel görünüyordu :/

      Sil