13 Eylül 2014 Cumartesi

Flormar Pin Up Koleksiyonu İlk Ganimetler :)

Günlerdir Flormar mağazalarının kapılarını aşındırdım desem yeridir. Flormar'ın son koleksiyonları doğrusu bana pek de çekici gelmedi, bazı serilerden hiç birşey almadım hatta ama bu koleksiyon ilk gördüğüm anda beni etkiledi :) İzmir mağazalarına da gelmek bilmedi. Online satışa da bir türlü koyamadılar. 
Karşıyaka mağaza çalışanlarını delirttim neredeyse :) Hergün beni görmekten bıktılar. Hatta ilk paketleri beraber açtık o derece bunalttım :) Ama o kadar tatlı çalışanları var ki bazı mağazalarda olduğu gibi surat etmeyi bırakın benimle birlikte tek tek ürünleri incelediler, ürünler standa dizilemeden ben büyük bir keyifle alışverişimi yaptım. 
Bugün de 1 2 parça daha almak için Alsancak mağazasına gittim ancak çalışanları sağolsun suratsızlıktan ölüyorlardı birşey almadan çıktım. Ama sizler için 1 kare stand fotoğrafı aldım :)
Şimdilik elimde 2 parça var ancak önümüzdeki 1-1,5 ay içerisinde birkaç parça daha almak niyetindeyim :) Özellikle allıklara aşık oldum :) Fiyatları da bu kez diğer koleksiyonlarına göre makul seviyede tutmuşlar bence. 
Allık ve rujlar 19.50 tl, gözenek küçültücü bazlar 25 tl, lip primer 18.50 tl, keçe uçlu eyeliner 15 tl ve maskara 26.75 tl.
Benim aldığım güzelliklere bakalım şimdi de :)
Bir allık ve bir ruj :)
Rujun rengine vurularak aldım ancak alırken vaktim biraz dardı ve dudağımda denemedim. Elimde harika olan ruj bana hiç yakışmadı :/ Zaten solukbenizli olan bendenizi daha da solgun, ölgün gösterdi. 
Üzerine daha önce Lights of Flowers serisinden aldığım mor gloss u sürdüğümde ise çok hoş durdu :) Kullanmanın yolunu bulduğum için mutluyum :) Bu arada rujlar mat yapıda ve biraz sürümü zor. Rujlarda sarı, turuncu, siyah gibi oldukça sıradışı renkler de mevcut :) Sarı ruj pembe ruj üzerine dudağın ortasına aydınlatıcı gibi sürüldüğünde çok hoş duruyor laf aramızda :)
Henüz pek fazla deneme imkanı bulamadığımdan kalıcılık vs. için ayrı bir inceleme yazısı hazırlamayı planlıyorum.
Diğer aldığım güzellik olan allık ise bir harika. Bugün bütün gün yüzümdeydi ve çok az soldu ama tamamen yok olmadı ki bende allık pek durmaz ne yazık ki :/
Yapısı yumuşacık. Kremden ziyade köpük gibi. Yaydığınızda saten gibi bir yapıya bürünüyor. Yumuşacık ve pürüzsüz :) Aldığınız miktara göre tonunu kolaylıkla ayarlayabiliyorsunuz. Diğer renkleri de kesinlikle benim olmalı diyorum ve yazımı burada noktalıyorum. 
Sewgiler..

4 yorum:

  1. Ama bu koleksiyon nasıl bir şeydir! Bayıldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bayıldım :) İlk gördüğümden beri aşk yaşıyorum resmen :)

      Sil
  2. Tatlım güle güle kullan blogunu yeni keşfettim banada beklerim öpüyorum (:
    http://misstuti.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) hemen bakıyorum bloguna :)

      Sil