2 Aralık 2014 Salı

Karışık Alışveriş (Mac Online, Black Friday Kozmela)

Bir haftadır  blogumla ilgilenemedim. Havalar soğudu ben de hastalık sezonunu açtım. Biraz olsun kendime gelmiş gibiyken son 1 haftada yaptığım alışverişleri sizlerle paylaşmak istedim.
Öncelikle İstanbul gezim sırasında aldığım 4lü Mac paletimin ikinci rengine karar verdim ve Alsancak a ya da Bornova ya gitmeye halim olmadığı için online sipariş vermek istedim. Hem de bahaneyle Mac in internet sitesini denemiş oldum. İnternet sitelerinden alışveriş yaparken öncelikle 1 2 ufak parça almaya özen gösteriyorum paketlemesi, sağlamlığı, süresi vs. deneme amaçlı.
Resimlerin kusuruna bakmayın. Son günlerde İzmir de güneşi göremiyoruz maalesef. Haliyle yetersiz yapay ışıkta ancak bukadar oldurabildim :/ 
Mac farlar malum 40tl oldular. Tek fara bu fiyatı ödeyince öncelikli olarak az bulunan, daha farklı renklere yönelme eğiliminde oluyorum. İlk aldığım far tabii ki Club oldu. İkinci ne alsam derken Wood Winked renginin swatchlarına bayıldım ve tamam dedim, siparişi verdim. 
Siparişimi pazartesi akşam saatlerinde verdim, salı kargoya verildi, çarşamba elimdeydi. Tek far için çok çok büyük bir kutuya kağıtlara sarılı olarak ve sapasağlam geldi farım :) Yanında da ufak bir primer tester ı ile :) Gayet memnun kaldım doğrusu.
Gelelim Kozmela Black Friday alışverişime. Öncelikle Kozmela ilk açıldığı zamanlarda verdiğim siparişlerden çok daha memnundum sanırım. Şimdi cuma akşam siparişimi verdim. Yalnızca Sigma E30 Kalem Fırça aldım. Kargom cumartesi verilmiş, dün kargo firması siparişimi bekletti bugün elime ulaştı. Buraya kadar herşey normal. Ama gelen kargo paketi gerçekten hayal kırıklığı. Yani belki de benim beklentim daha yüksekti bilemiyorum ama fırça kutuya öylece atılmış ve yollanmış. Ne bi kağıt, ne sarmak, tester falan zaten çıksa şaşardım da bari fırçamı korumalı yollasaydınız. 
Kutu içi bomboş olduğundan doğal olarak kargoda eziklenmiş. Fırçanın başına her türlü iş gelebilirmiş yani. Tamam yaptığım alışveriş ufak bir meblağ olabilir ancak bu siparişimin bu derece özensizce bana yollanmasını haklı kılmaz. Epeydir istediğim fırçayı almanın mutluluğunu yaşayamadım bile. Hele ki Makyaj Trendi sitesinin muhteşem paketlemesinden sonra Kozmela rezalet kaldı. 
Caanım kalem fırçam bana sağlam ulaştığı için gerçekten memnunum. Umarım Sigma fırçalar yakın zamanda başka sitelerde veya mağazalarda satılmaya başlar.
Sewgiler..

2 yorum:

  1. Ne aldigimizin ne kadar oldugunun bir onemi yok aslinda. Biraz musteri memnuniyeti isi bu. Ben de firca aldim. Korktum simdi. Umarim benimki de sapasaglam gelir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle. makyaj trendi nden yaptığım alışveriş de çok fazla değildi ama paket aşık olunasıydı. kutuyu ezilmiş fırçayı öylece içine atılmış görünce baya bi şaşırdım. umarım sorunsuz gelir fırçan..

      Sil