21 Aralık 2014 Pazar

L'oreal Collection Privee Serisi ve Julianne's Nude İncelemesi

Yabancı blogger ve vlogger larda görüp de merak ettiğim ve ilk indirimde kaptığım bir rujumdan bahsetmek istiyorum bugün. L'oreal Collection Privee serisinden Julianne's Nude. 
*görsel internetten alıntıdır
Bu serideki rujlar isimlerini ünlü kadınlardan alıyorlar. Cheryl Cole, Julianne Moore, Doutzen Kroes, Eva Longoria, Aimee Mullins, Freida Pinto, Liya Kebede, Jannifer Lopez, Sonam Kapoor, Jane Fonda, Fan Bingbing, Leila Bekhti, İnes de la Fressange ve Aishwarya Rai bu seriye adını ve kendi rengini veren isimler. 
Tabii her marka, her üründe olduğu gibi bu serinin de tamamı ülkemize gelmiş değil. Bildiğim kadarıyla ülkemize 6 rengi geldi. Ayrıca nude seri rujlar dışında bir de kırmızı serisi ve oje serisi de bulunmakta. Tabii bize henüz gelmediler bildiğim kadarıyla yine.
*görsel internetten alıntıdır
*görsel internetten alıntıdır
Şimdi gelelim Julianne's Nude rengine. Alırken aslında beklentim biraz daha farklıydı.
Gördüğünüz gibi renk ışıltısız duruyor. Şahsen tam olarak gördüğünüz kirli pembe ve ışıltısız ruju dudaklarımda bulacağım düşüncesiyle denemeksizin almıştım kendisini :) Evet bazen indirimin kargaşasında böyle şeyler yapabiliyorum.
Her ne kadar umduğum rengi bulamasam da dudakta oldukça hoş duruyor. Günlük hafif makyajlara bence çok yakışıyor. Kremsi bir yapısı var, dudakta kayıp gidiyor. Dağılmıyor, birşey yiyip içmedikçe 2 3 saat kalıyor. Hafif bir renk veriyor. Ayrıca paketlemesi oldukça şık. Nars ın ambalajlarının dokusuna benziyor.
Rujun fiyatı 38 lira yanlış hatırlamıyorsam. Bence bu ruj için çoook yüksek bir fiyat. İndirimde 19 liraya almıştım kendisini. İndirimde bulursanız almanızı önereceğim bir ruj ancak 38 lira vermenize değmez, şahsi görüşüm :)
Sewgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder