17 Aralık 2014 Çarşamba

H&M Make Me Blush Allık İncelemesi

Bugün size alalı çok olmamasına rağmen aldığımdan günden beri sürekli elimin gittiği bir allıktan bahsetmek istiyorum. H&M Make Me Blush allık.
Hergün kullanıyorum gibi bir abartmaya gitmeyeceğim ancak her iki üç makyajdan birinde mutlaka kullanıyorum. Daha önce hakkında epey olumlu yazı okudum diye almıştım ve alırken abartılan ürünlerdendir düşüncesiyle aldım dürüst olmam gerekirse.
Bendeki renk 17-Tawny Rose. Rengini; içerisinde çok hafif pembe yansımalar olan, hafif kahvelik içeren bir gül kurusu/kirli pembe olarak tarifleyebilirim sanırım. Pembe yansımalar dedim çünkü allığa baktığınızda çok çok incecik pembe simler görüyorsunuz ancak yüzde sim değil oldukça hafif pembe yansımalar yapan bir renk oluyor. Bana göre sonbahar/kış aylarına gayet güzel uyuyor. Rengini gayet güzel veriyor.
Ben kendi tenimde kalıcı olabilen allık çok bulamıyorum ne yazık ki. Ancak bu allık ortalamanın üzerinde diyebilirim. 4 5 saat tazeleme gerektirmeden kullanabiliyorum.
Ambalajı sağlam ve sade. Çantaya atıldığında sorun olmuyor. Fiyatı 8.95tl gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam.
Eğer uygun fiyatlı, rengini güzel veren bir allık arıyorsanız, orta kalıcılık bana yeter ya da bende ten makyajı kolay bozulmaz zaten diyorsanız ve tabii biz İzmirliler gibi şanssız değil de H&M e ulaşabilen şanslı azınlık arasındaysanız bu allığa şans vermenizi öneririm.
Sewgiler..

2 yorum:

  1. H&M'i gezerken görmüş ve renklerini çok beğenmiştir. Hepsi benim sevdiğim pembe tonlarında...

    Güle güle, güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de alırken karar vermekte zorlandım baya renkler hep güzel. teşekkür ederim :)

      Sil