19 Haziran 2014 Perşembe

Wet N Wild Oje - Under Your Spell

Bir süredir düzenli yazamıyorum ama yaz olunca düğündü dernekti tatildi pek hareketli günler geçiriyorum ve blogumla ilgilenmeye fırsat ya da enerji bulmakta zorlanıyorum. Neyse ki arayı fazla açmadan yazacak boşluklar bulabiliyorum :)
Bugünün misafiri ülkemize yeni denebilecek kadar yakın zamanda gelmiş olan ve hepimizi deli gibi heyecanlandıran "Wet N Wild" markasına ait Megalast serisinden "Under Your Spell" 
Megalast serisinin fırçaları Mani Curve Pro Brush olarak geçen kalın fırçalardan.
Rengi görür görmez vurulduğumu söylememe gerek var mı? Gerçi şöyle de bir gerçek var ki Wet n Wild ojeler genel olarak farklı ve çok hoş renklere sahipler. Bendeki renk içerisinde kırmızı, bordo yansımalar olan bir siyah. 
Rengini ne kadar çok sevdiysem yapısını o kadar sevmedim. İlk olarak sürmesi hiç kolay değil, sürerken dalga dalga oluyor. İlk kuruduğunda renk parlak olsa da bir kaç saat içerisinde matlaşıyor. Nasıl o kadar hızlı matlaştığını hiç anlayamadım. Kalıcılığı da berbat, birkaç saat içinde uçlardan gitmeye başlıyor.
Diğer serilerinden de birer oje deneyeceğim ama bu seriden bir daha cıks. Üstelik 8,5 tl fiyata bu kadar kötü bir performans hiç beklememiştim. Hayal kırıklığına uğradım.
Sizler bu ojeleri denediniz mi? Ne düşünüyorsunuz?
Sewgiler..

4 yorum:

  1. Ya rengi cok hos duruyodu, o fiyata faha kalici yapamamislar mii :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yapamamışlar :( rengin hatırına bile süremiyorum ojeyi ki çok beğenerek almıştım. 3,5 lira olanlar daha kaliteli diye duydum birde onları denemek gerek ama bu seri fena :(

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Performansta renkle uyumlu olsa tadından yenmezdi aslında :(

      Sil