24 Haziran 2014 Salı

The Body Shop ve Sargita Der Ki İzmir Blogger Etkinliği

Merhabalar güzellikler :) Bugünün yazısı blogumu açtığım günden beri en fazla keyif alarak yazdığım ve muhtemelen en uzun yazılarımdan biri olacak. İlk blogger etkinliğim :)
Geçtiğimiz günlerdeSargita Der Ki blogunun dünya tatlısı sahibi İpek İzmirli bloggerları bir etkinlikte bir araya getirmek istediğini yazmıştı. Ben de görür görmez katılmak istediğimi ilettim tabii kendisine ve pazar günü bu güzel etkinliğin bir parçası olabildim :)
"The Body Shop forum Bornova" mağazasında başlayan etkinliğimiz "Forum Bornova Şekerim Kafe"de devam etti.
Sabah 10.30'da The Body Shop mağazasında buluştuk. Bizler için büyük bir titizlikle hazırlanmışlar. Çok güzel karşılandık, tüm ürünleri tek tek inceledik, tester lar ve hediyelerle şımartıldık. Kendilerine bu kadar özenli davrandıkları ve bizi ağırladıkları için çok teşekkür ediyorum.
İlk olarak yeni çıkan "Vitamin E" serisi ürünlerini inceledik. İçerisinde buğday tohumu yağı olan bu seriyi ben gerçekten çok beğendim. Özellikle makyaj bazı olarak da kullanılabilen nemlendiriciye mutlaka bir bakın derim.
Her rafı, her ürünü tek tek karıştırdık, mıncıkladık. Çok keyifliydi gerçekten. En üstteki mineral toz fondöten hepimizin çok fazla ilgisini çekti. Yapısı gerçekten çok güzel. Parfümlerin olduğu kısım sanrım en fazla vakit geçirdiğimiz yer oldu. Her parfümü, esansı sıktık sürdük, tabii dışarı çıktığımızda her birimiz buram buram ve çeşit çeşit kokular saçıyorduk :) Benim en fazla sevdiğim ve ileride favorim olmaya aday olan ürünlerden biri de üzüm çekirdeği içeren saç bakım spreyi. Kokusu, nemlendirmesi, saçı yumuşatması.. Ba-yıl-dım :)
Bu aydınlatıcı topları hepimiz çok sevdik. Rengi, duruşu pek güzel :)
Tam da hepimizin susadığı anda Starbucks buz gibi kahve ikramlarıyla etkinliğimize keyif kattı :) Çok teşekkür ederiz, kahvelerimiz pek lezzetliyli..
Kahvelerin üstüne kurabiyeler, çikolatalar.. Gitti diyetler :) Demiştim ya fena halde şımarttılar bizi :)
Vee işte bence günün yıldızı olan ürünler.. Yeni çıkan "sorbet" ler. Buzdolabında saklanıp soğuk soğuk sürülen, su bazlı losyonlar. İnanılmaz hafifler, miss gibi kokuyorlar. Ve her kokunun bir de parfümü var. Benim favorim "Moringa"
Makyaj malzemeleri olur da uygulaması olmaz mı hiç :)
Benim yalnızca pudram ve allığım tazelendi. Özellikle allık gerçekten çok hoşuma gitti. İzmir'in sıcağına rağmen eve döndüğümde halen yüzümdeydi ki en az 4 5 saat olmuştu sürüleli.
İçerisinden ne çıktı dersiniz? Önümüzdeki günlerde yorumlarımla burada olacak, birazcık merak edin :)
The Body Shop'tan çıktıktan sonra mutlu mesut Şekercim Kafe'ye geçtik. Biz gittiğimizde masamız hazır bizi beklemekteydi. Biz yalnızca birlikte oturup sohbet edeceğimizi zannederken İpek neler neler hazırlamış, inanamadık. Sürekli yeni bir sürpriz çıktı karşımıza :)
Her birimizin adına bir kart hazırlanmış. Çok ince bir detay, çok hoşuma gitti :)
Limonata şişelerimizin güzelliği :) İpek düşünmediğin detay var mı acaba? 
Şunların güzelliğine bir bakın :) Gerçekten çok lezzetliydiler. Cupcake House İzmir'e çok teşekkürler. Hepimiz bayıla bayıla yedik :)
Şu pastanın güzelliğine bir bakın. Tam bize göre olmamış mı sizce de? 
Onca hazırlık yetmemiş gibi İpek hepimize bu güzel hediyeleri hazırlamış. Hepsini tek tek kendisi seçmiş. Her birimizin paketine bizimle ilgili notlar yazmış, herkes kendi paketini notundan tanıdı :) Nasıl ince bir düşüncedir bu. Çok teşekkürler canım. Bizim için ne çok uğraşmışsın.
Hediyeler yetmezmiş gibi birde ufak ufak sürprizler hazırlamış, çekiliş yaptık, boş yoktu çekilişte :) Ve bu çekilişin en ballısı Melodi oldu sanırım. Trio yaptı :)
Bu kocaman ve güzel çanta ise sponsor firmaların hediyeleri ile ağzına kadar dolu :) İçindekiler önümüzdeki günlerde burada olacaklar, takipte kalın :)
Hep beraber çok çok keyifli bir gün geçirdik, sohbete doyamadık, saatler uçup gitti resmen. Bu güzel gün için İpek'e bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Herşey çok güzeldi tatlım. Eğer bu güzel güne ait daha çok fotoğraf görmek isterseniz sizi Sargita Der Ki Facebook sayfasına alalım tık tık.. 
Bu güzel günü paylaştığım dostlarım;

Ben yaşarken de yazarken de çok keyif aldım. Umarım sizler de okurken aynı keyfi alabilmişsinizdir..
Sewgiler..

8 yorum:

  1. Ne güzel bir gün geçirmişiniz canım :) o kadar güzel anlatmışın ki ben bile yasadım :) keşke aranızda olabilseydim ben de..
    hediyeleri de merak etmiyor değilim hani :)
    çok öperim :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten çok eğlendik, bol bol güldük, Sargita sağolsun harikalar yaratmış :) Belki bir sonraki etkinlikte gelirsin, misafir ederiz seni :)

      Sil
  2. Valla okurken ben burada eğlendim kim bilir sizin için nasıl güzel bir gün oldu =) Aklıma Ankara blogger the body shop etkinliği geldi :D Emeğine sağlık güzel bir yazı olmuş =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) Gerçekten çok güzel ve çok keyifli bir gün oldu, onca saat nasıl geçti hiç anlamadık :)

      Sil
  3. seninletanışmk güzeldi :)sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. seninle tanışmakta öyle :) sargitam sağolsun çok güzel bir gün geçirip çok güzel insanlarla tanıştık sayesinde :)

      Sil
  4. ahahahah güldü valla evet yaaa 3 çekiliş hakkının 3 ü de aynı hediyenin farklı rrenkleri olur mu :) Şans ama iyi oldu ojelerimin sayısı arttı :) Tanıdığıma seni çok memnun oldum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. senin bu çekilişteki şansın asla unutulmıcak bence :) ben de seni tanıdığım için çok mutluyum canım :)

      Sil