28 Haziran 2014 Cumartesi

Sargita Der Ki İzmir Blogger Etkinliği Hediyeleri ve Sponsorları

Öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar dileyerek bugünkü yazıma başlamak istiyorum. Bir önceki yazımda geçtiğimiz pazar günü Sargita Der Ki blogunun güzel sahibesi İpek'in bizler için binbir zahmetle hazırladığı, The Body Shop'ta başlayıp Forum Bornova Şekerim Kafe'de devam eden İzmir Blogger Buluşmamızın detaylarını paylaşmıştım. Bugünse o güzel günde bizi yalnız bırakmayan sponsorlarımızı ve İpek'in bizler için kendisinin hazırladığı çok tatlı hediyelerimizi paylaşmak istiyorum.
Öncelikle İpek'in bizler için hazırladığı hediyelerimize bir bakalım :)
İpek hediyeleri seçerken her birimizin zevklerine uygun olmasına özen göstermiş ve her pakete birer not iliştirmişti. Hediyelerimizi notlara bakarak kendimiz bulduk. Çok hoştu gerçekten. Bakalım bu güzel paketin içinde neler varmış :)
Kırmızıya asla hayır diyemem :) Göz kalemleri, far, oje, krem, deodorant, bileklik. E daha ne olsun :)
Sponsor hediyelerimize gelelim şimdi de. Öncelikle ilk etkinliğimizin ev sahibi olan The Body Shop un bizler için hazırladığı hediyelere bir bakalım.
Bir önceki yazımda bahsettiğim, hepimizin epey ilgisini çeken mineral pudra fondöten :) Ve 'Vitamin E' serisine ait tester ürünler :) Tabii bunların yanısıra dilediğimiz her üründen bonkörce tester verdiler söylemeden geçemeyeceğim :)
Gelelim Sargita Der Ki etkinlik sponsorlarımıza :)
Lotus Yayınları hepimize farklı birer kitap yollamış. Bana düşen Orhan Canbolat'ın Asker ve Tüccar isimli kitabı oldu.
Soap Bubbles'dan mis kokulu, rengarenk sabunlar geldi. Tuğba Hanıma çok teşekkürler :)
Cyrene bizlere oldukça cömert davranmış :) 4 adet küçük boy ürün ve 1 tester yollamışlar. Misel su, günlük cilt aydınlatıcı, saç maskesi, shea yağı ve güneş koruyucu. Hepsi keyifle denenecek, yorumlanacak :)
Başak Organik her birimize farklı bir aromatik yağ hediye etmiş ve bana düşen ahududu yağı oldu.
Prozinc saç dökülmesine karşı etkili şampuan. Nişanlıma kullandıracağım kendisini ve etkilerini paylaşacağım :)
Agonist şampuan. Özellikle saç derisi problemleri için iyi olduğunu okumuştum. Bunuda babama mutlaka kullandıracağım. Yorumlar yakında burada :)
HC Hair Care bizlere saç uzatan maske yollamış. Tabii tek marifeti saçı uzatmak değil. Sanırım en çok sevindiğim hediye bu oldu. Seve seve kullanacağım :)
Ozox Live bizlere bir tester göndermiş, oldukça etkili bir ürün olduğunu duydum, teşekkürler :)
Dogo Store etkinliğimize epey neşe kattı :)
Sevo's Magic keçe bir nazarlık göndermişti, çekilişle Astrea'nın Bakım Atlası blogunun sahibi Gözde'ye gitti :)
Cupcake House İzmir ve muhteşem cupcake leri :) Tadı damağımda hala..
Son olarak da bizi gerçekten çok iyi ağırlayan, bir dediğimizi iki etmeyen, Şekerim Kafe'ye ve güler yüzlü çalışanlarına çok teşekkürler :)
Önümüzdeki günlerde, ürünleri kullandıkça detaylı yorumlarım gelecek :)
Sewgiler..

2 yorum:

  1. HARİKA BİR ETKİNLİK OLMUS KIZALAR GONUL ISTERDIKI BENDE OARADA OLAYIM HEPINIZ ILE TANISAYIM :) HEDİYELERİNİ GULE GULE KULLAN BALIM :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım :) İpek epey bir emek harcamış ve sonuç çok keyifli oldu, senin de olmanı çok isterdim, tanışmak çok güzel olurdu :)

      Sil