9 Haziran 2014 Pazartesi

Makyaj Organizer Arayanlar Migroslara..

Makyaj malzemelerimizi, özellikle masamızın üzerinde yer alacak olanları, düzenlemek hepimiz için zor bir süreç oluyor sanırım. Dağınık olmasın ama elimin altında olsun ama şık da dursun..
Akrilik düzenleyiciler güzel ama bulması zor, bulunsa fiyatlar yüksek. İşte bu noktada Migros yetişti imdadımıza :) Çeşit çeşit düzenleyici getirmişler. Ben bir yanı düz bir yanı ruj organizeri olanı seçtim pek tabii :) Sanırım en çok talep gören de budur.
Bu cici ile beraber masam üzerinde 3 farklı yerden 3 farklı akrilik düzenleyicim olmuş oldu. Bunları da düzenleme için fikriniz olması amacıyla eklemek istedim. 
İlk akrilik organizerım kırtasiyelerde satılan kartvizitlik+kalemlik olanlardan ve 7-8 lira gibi bir fiyata almıştım. Sonraki bir ruj düzenleyiciydi ve Aliexpress den 4$ civarı bir fiyata almıştım. Sonuncusu ise Migros tan 14.90 a aldığım kozmetik organizerı
Ben düz kısma günlük kullandığım kremlerimi koydum ki unutmıyım kullanmayı. Diğer yanda ise sık kullandığım rujlarım var. Bence çok pratik ve hoş oldu.
Düzenleyicilerim şimdilik hep beraber böyle görünüyorlar. Kendi evime çıkmayı beklediğim için masamı yenileme hevesim hep kendi evime kalıyor ancak bu düzenleyicileri her masada kullanabilirim bence :)
Bu arada birazcık araştırınca bu cicilerin Migros'un Sanal Market inde de satışta olduğunu keşfettim :) Ancak daha önce buradan hiç sipariş vermedim, haliyle nerelere, ne şartlarda gönderim yapıyorlar emin değilim.
Eğer siz de bu tip düzenleyicilere ihtiyaç duyuyorsanız Migros a bir göz atın derim. Kutu, aynalı ruj organizerı, takı kutusu epeyce bir çeşidi var. Uygun fiyata ihtiyacınıza uygun olanı bulabileceğinizi düşünüyorum.
Sewgiler..

16 yorum:

  1. Güzel bir haber oldu benim için. Yabancı sitelerden, gelir mi gelmez mi diye düşünmekten, sipariş veremiyordum. Bu tür şeyleri sevenler için eminim süper bir haber oldu. Teşekkürler paylaşımın için. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşe yaramasına sevindim yazımın :) yabancı sitelerin garantisi olmayınca sipariş vermek de dert tabii. Migros baya güzel bir iş yapmış bence :))

      Sil
  2. Pazar günü optimumdaydım. Migros a girip bundan almak istiyordum fakat yazıyı görünce aklıma geldi almadığım =( İnsanın aklında çok şey olunca unutuveriyor böyle ;) Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) ben de daha önce bu aldığımdan kalmamış gecikmişim diye üzülmüştüm ama getirmişler tekrar. artık bulmak daha kolay sanırım, bi dahaki sefere bulup alırsın :)

      Sil
  3. Ever gerçekten kullanışlı bende aldım kendime bir tane ruj organizeri birde kalemlik gibi olandan güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım :) sen de güle güle kullan. Kesinlikle çok kullanışlılar :)

      Sil
  4. Migrosta bu modelini bulamadım:( Diğerlerini taciz etcem. Sanal markette de bu modeli göremediim:( Güle güle kullan tatlım kesinlikle çok pratikler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım :) ya tekrar tekrar getiriyorlar kesin birinden birinde bulursun, taciz et kesin vardır :)

      Sil
  5. benimde rujlar pek dağınık duruyor.Çok iyi oldu bu yazın gidip bir bakayım migrosa:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevindim böyle düşünmene :) rujları falan pek güzel derleyip topluyor krem için kalem için hepsine bölme var çok pratik, kesin bakmalısın :)

      Sil
  6. Yanıtlar
    1. Bence de aklında bulunsun, baya iş görüyor :)

      Sil
  7. Aldığınız ürün resmi gözükmeyen mi bende bugün almak için migrosa gittim ama bulamadım.sanal markette gördüm satışını büyük ihtimal sanal marketten alıcam.cevap verirseniz sevirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sanal markette ben baktigimda resmi gözükmeyen birden fazla ürün vardi aslında. tam hangisi bilemiyorum, sizi de yanlis yönlendirmis olmak istemem.. ancak organizer adi altinda resmi olmayan tek benim aldigimsa o ilabilir belki düz mantikla :)

      Sil
    2. Teşekkürler hep bu tarz organizer arıyorum sizinde postunuzu görünce almak istedim inşallah o resmi olmayandır. Eğer gene bu tarz organizerler bulursanız paylaşırsanız çok yardımcı olursunuz.

      Sil
    3. rica ederim. bu tarz organizer arayışınıza bir çare de aliexpress olabilir. nasıl alışveriş yapıldığına dair bir yazı yazmıştım daha önce. bu organizer in aynısı ve çok daha fazlası var orada. eğer yurtdışı alışveriş yapabilirseniz aliexpress cennet gibi :)

      Sil