22 Mayıs 2014 Perşembe

Şımarık Saksım Geldiii :)

Uzun bir aradan sonra yeniden merhaba.. Yazmak halen zor geliyor doğrusu ancak Kozmetik & Kitap blogunun sahibi Kader'in özenle hazırladığı, çok sevdiğim hediyelerimi sizlerle paylaşmak için daha fazla beklemek haksızlık olacaktı.
Bir çoğunuz Gizem'in başlattığı "Şımarık Saksı" etkinliğini duymuşsunuzdur. Etkinlik kurallarına göre 30 tl değerinde kozmetik ürünü ve bunun yanında birbirimizi şımartacak hediyeler gönderecektik. Tabii bunları saksı içerisinde gönderecektik.
Toplam 26 blogger birbirimizle eşleştik, hem tanıştık, kaynaştık hem de birbirimizi biraz şımarttık :) Benim eşim uzun zamandır severek takip ettiğim Kozmetik & Kitap blogunun sahibi Kader oldu. İyi ki onunla eşleşmişim diyorum.
Aslında paketlerimizi aynı zamanda gönderdik ancak benim paketim kargo görevlisinin hatası yüzünden 1 hafta şubede sürünmüş :( Ona rağmen tüm hediyelerim sapasağlam bana ulaştı o yüzden bu küçük pürüz keyfimi kaçıramadı :) Bakalım Kader'in benim için hazırladığı Şımarık Saksımda neler varmış :)
Kutuyu ilk açtığımda tüllere sarılı saksım ve çook güzel keçe bir çanta ile karşılaştım.
İkisi de ağız ağıza dolu :) Daha ilk andan itibaren çok mutlu olduğumu söylememe gerek var mı?
Hediyelerimi de yine tüllerle ve saksıma uygun mor kurdelelerle süslemiş :) Ayrıca keçe çantayı elleriyle yapmış arkadaşım :) O kadar çok sevdim ki anlatamam. Tekrar teşekkürler tatlım, ellerine sağlık :)
Birazda yakından bakalım hediyelerime :)
Makyaj malzemelerim :) Tam benim zevkime göre ürünler seçmiş hepsini severek kullanacağım. Hatta an itibariyle bir kısmını kullanmaya başlamış bile olabilirim :)
Bi dolu tester :) Özellikle kremler çantaya atmalık :)
Vee kalemler, çikolatalar, kahveler :)
Bu etkinlik tam adına yaraşır oldu. Şımarık Saksılarımızla birbirimizi şımarttık.
Bu güzel etkinliği düzenleyen Gizemciğime de benim için bu güzel hediyeleri özenle seçen arkadaşım Kaderciğime de çok teşekkür ediyorum.. Kader'in de hediyelerini beğendiğini ve ben kadar mutlu olduğunu umuyorum..
Sewgiler..

8 yorum:

  1. Güle güle kullan canım, eşin tam şımartmalık bir saksı hazırlamış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım, evet Kadercim beni baya şımarttı :)

      Sil
  2. Canım ben çok teşekkür ederim katıldıgın için :) etkinlikten mutlu ayrılmana çok sevindim :) hediyelerin çok güzel, çantaya bayıldım, ellerine sağlık Kaderin :) hepsini iyi günlerde kullan, sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlu ayrılmamak elde mi ki :) hem organizasyon çok başarılı oldu bence hem de katılan herkes özenli davrandı. çanta çok güzel bence de, özellikle de elleriyle benim için yapmış olması daha da bir kıymetli yapıyor çantayı :)

      Sil
  3. Beğenmene sevindim canım :) Bende yazacağım etkinlik yazısını da bilgisayarımdaki arızadan dolayı fotoğrafları fotoğraf makinesinden bilgisayara atamıyorum. Muhtemelen yarın çözeceğim sorunu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabi ki beğendim canım, o kadar özenle hazırlamışsın herşeyi, çok teşekkür ederim tekrar. Önemli değil canım, sen hediyelerinle mutlu olduysan yeter, yazını sorunun çözülünce de yazarsın :)

      Sil
  4. Canım gerçekten hediyelerin çokkk güzelmiş bayıldım hepsine güle güle kullan :)

    http://mylittlemascara.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım, Kader beni baya şımarttı :)

      Sil