8 Mayıs 2014 Perşembe

Biri Alışveriş mi Dedi? (Gratis İndirimi, Douglas, Flormar)

Ah bu indirimler beni benden alıyor :) Cüzdanıma darbe ruhuma ilaç oluyor :) Son 10 gündür falan aldıklarımı da indirim ganimetlerime katarak sizlerle paylaşmak istedim. Neler almışım bakalım.
Öncelikle Flormar Passionate Dots indiriminden eyeliner bulamadığım için alamamıştım ve fena halde içimde kalmıştı. İlk gördüğüm yerde yeşilini kaptım resmen :) Yücel'de öylesine gezerken Golden Rose'un bu göz kalemini görünce rengine vuruldum.
Douglas mağazaları hakkında okuduğum tonlarca olumsuz yazı yüzünden o kadar önyargılıydım ki daha önce Douglas'a hiç girmemiştim. Hatta NYX indirimine rağmen girmemiştim ancak geçenlerde Forum Bornova mağazasına girdim ve tabii elim boş çıkmadım. Şunu da belirtmeliyim ki mağaza çalışanları gayet güler yüzlü ve iyiydiler. 
Gelelim Gratis indirim ganimetlerimee :) Öncelikle pedlerde %40 indirim olması harika olmuş. Tabii yedekledim. Benri pamuklar. Ah Gratis indirime pamukları dahil etmedin ya ne diyeyim ben sana. 3 al 2 öde kampanyası vardı stoklarım eridiği için mecburen aldım. L'oreal makyaj temizleme suyu 10.75 e düşmüştü denemek istedim.
Balm mı Wet n Wild mı çok iç çekişme yaşadım ama yeni olana direnemedim. Balm dan sadece Bahama Mama istemiştim ama kalmamıştı :( Allık hediye :) far paletleri kalmamıştı öyle olunca tek tek kalite kontrol amaçlı ruj, balm, oje ve krem far aldım. 

Önümüzdeki 3 gün boyunca indirimler devam edecek. Bilmiyorum başka birşeyler alır mıyım ama kendimi tutmaya çalışacağım :)
Sewgiler..

11 yorum:

  1. Elim bu mellow'a gitti gitti geldi, sonunda almadım, daha çok alırım diyerek :D
    iyi günlerde kullan hepsini canım :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tatlım :* Aynen kendime de alsam mı almasam mı çok düşündüm sonun da sonra alırım diyerek ayrıldım ama aklımda da kaldı yani :)

      Sil
  2. Güle güle kullan aldıklarını :)
    wet n wild ürünlerini hangi gratis'ten aldın ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Bostanlı Gratis'ten aldım ama raflar baya boşalmıştı muhtemelen bir kaç güne yeniden dolar ama :)

      Sil
  3. ayyy ne alsam diye düünmeye başladım halbuki yeni alışveriş yapmıştımm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alışveriş söz konusu olunca yeni yapmış olmak biraz önemini kaybediyor olabilir :)

      Sil
  4. Benim gittiğim gartiste wet n wild standı yağmalanmıştı resmen birkaç far paleti ve bir ruj vardı aklımda hiçbirini bulamadım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen canım, bir gün önce akşam raflara yerleşmiş ürünler o gün akşam 1 saatte yağmalanmış resmen. far paletleri karaborsada sanki bir tane bile bulamadım :(

      Sil
  5. Güzel günlerde kullan canım :) Bu arada harika bir mim daha gelsin;
    http://kizilcikserbetimm.blogspot.com.tr/2014/05/mim-siz-hic.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tatlım :) sen de olmasan bu mimler bana uğramayacak valla, iyi ki varsın :)

      Sil
  6. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil