12 Mayıs 2014 Pazartesi

Anneler Günü İndirimi Son Saat Kaptıklarım :)

Haftanın ilk gününden hepinize merhaba. Buradaki yazımda anneler günü indiriminin ilk gününde aldıklarımı sizinle paylaşmıştım. Sonraki günlerde ise hasta olduğum için alışverişe isteğim bile yoktu. Ama ilk gün the Balm ın meşhuur Bahama Mama sını almak niyetiyle gittiğim Gratiste bir tane bile kalmamıştı :( Elim böğrümde başka cicilere yönelmiştim. 
Malum pazar günü anneler günü olunca anacağzımı biyerle götürmek, güzel bir gün geçirtmek istedim. Annem, kayınvalidem, iki teyzem ve görümcem hep beraber deniz kenarına 5 çayına gittik :) Resmin kusuruna bakmayın garson harikalar yaratmış :/ 
Bu güzel günün sonunda hazır Bostanlı'ya yürümüşken dönüşte Gratis'e bir uğrayalım dedik. Tabii 6 kadın Gratis'e girerse ne olur, doğal olarak 1 buçuk saat dükkandan çıkılamaz olur :) E hazır girmişken istediklerimi bulmuşken sonuç ne olur? Bakalım ne olur :)
İşte bu oluur :) Bahama Mama'yı görür görmez yapıştım. 16.75 e düşmüştü fiyatı kaçar mı hiç. Wet n Wild ın da Nars Orgasm a dupe gösterilen Pearlescent Pink rengini görmüşken elim gidiverdi kendisine. Bir de Dirty Works cımbız ı aldım ki şirinliği uğruna sırf :) Bu indirimde çok mutlu oldum doğrusu :) pek çok yeni cicim oldu. Yazın İstanbul'a gitmek niyetim var, o zamana kadar bir müddet alışverişten uzak dursam iyi olacak sanırım :) 
Tekrar Tüm annelerin ve birtanecik annemin anneler gününü kutlarım :) Allahım annelerimizi bizden ayırmasın.. İyi ki varsın annemm..

2 yorum:

  1. İndirimin son günü rahatsızlanıp almak istediğim son ürünleri alamamanın verdiği hüzünle okudum yazdıklarını :)) Ama olsun önceki günler iyi ki çoğu ihtiyacımı karşıladım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaa üzüldüm walla alamadıklarının kalmasına :( ama çoğunu almışsın onlarla avunursun bidahaki indirime kadar :)

      Sil