10 Mayıs 2015 Pazar

TANRIM EVLENİYORUM!!!

Sonunda bu da oldu. Resmen evleniyorum yahu. 10 yıllık birliktelik, 4 yıllık nişanlılık.. Esasen benim önümüzdeki yıldan önce evliliğe niyetim yoktu ama paşa beyim isyan bayraklarını çekip yeteeerr naraları atmaya başlayınca apar topar hazırlıklara giriştik ve ekim ayında evlenmek üzere çıktık yola :)
Son 1 ay nasıl geçti hiç bir fikrim yok. Daha 5 ay var niye telaş diyenler olabilir, haklıdır ancak araya ramazan girecek, İzmir'in yaz sıcağı girecek haliyle epey bir vakit kaybedeceğiz. O sebeple koş Melis koş..
Büyük işlerin çoğunu bitirdik sanırım. Paşam çığrından çıkıp hadi dedikten 4 gün sonra düştük Kütahya yollarına. Kendisi Kütahyalı olunca düğünümüzde orada olacak. Bu konuda biraz üzgün olsam da bazı şeylere engel olunamıyor. Kütahya şartlarında bulunabilecek en uygun salonlardan birini tuttuk sanıyorum ama düğünümüz nasıl olacak gerçekten çok tedirginim. Nikahımızsa 4 Ekimde İzmir'de olacak :)
Düğün konusu çetrefilli işmiş. Yemekli olacak, menü güzel, ama pasta görmelere seza. Kabus! İyi bir pastacı ayarlamam gerek :( Hatta olabilirse cupcake istiyorum :)
Salon tutmaya gitmişken salonun alt tarafındaki Doğtaş mağazasından da bütün eşyalarımızı aldık :) Nasıl oldu ben de henüz anlayamadım ama bütün mobilyaları hiç bir yer gezmeden, bakınmadan aldık ve çıktık.
Beyaz eşyaların ve küçük ev aletlerinin tümünü de bu hafta sonu Teknosa.com dan aldık. Sadece televizyonumuzla ilgili ufak bir sıkıntı çıktı henüz gelemedi ama diğer tüm parçalar sorunsuz ve sağlam geldiler :) Beyaz eşyaları Hotpoint tercih ettim ama bakalım nasıllar.
Damatlık ve gelinlik bile tamam hatta :) Onları ayrıca yazmak istiyorum çünkü en çetrefilli işlerden biri kendisi. İzmir'de olup da arayışta olanlara belki biraz faydası dokunur. Bundan sonra bir süre çeyiz, pasta, gelinlik, damatlık, davetiye, şeker.. Evlilik hazırlıklarına boğacağım sizleri..
Sewgiler..

12 yorum:

  1. Neden bilmiyorum ama cok mutlu oldum belki yazin cok icten geldi heycanin apacik ortada gercekten cok cok guzel en kisa zamanda darisi benim basima diyorum, coook cok mutlu olun!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, böyle düşünmene gerçekten çok sevindim :) darısı en kısa zamanda senin ve isteyen herkesin başına :)

      Sil
  2. Mutluluklar dilerim canım, aşkınız daim ve uzuuun ömürlü olsun, bir yastıkta ;)

    YanıtlaSil
  3. Vuhuuuuuuuu bayıldımm! Çok sevindim adınıza!!! O kadar süre sonunda isyan etmesi çok doğal bence:) Hem çok da güzel olmuş. İnan bana her şey ama her şey yetişiyor, halloluyor. Bizim şaka maka 1 ay kaldı ve uzaktan her şeyi hallettiğimize hala inanamıyorum. Davetiye, şeker, fotoğrafçılarla ilgili bir yazı yazıcam en kısa zamanda;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler canımm :) hala yetişemicez gibi geliyo ama tecrübenin sözüne inanıyorum :) yazılarını bekliyorum merakla..

      Sil
  4. Hadi bakalım Dünya Evi'miz sizi bekliyor :) Hayırlı olsun, mutluluklar dilerim... Ben yıllar önce girdim o eve de ... :)

    YanıtlaSil
  5. ben de hotpoint aldım eşyalarımı.. ilk başta herkes sorun çıkar vs bir sürü şey söyledi.. ama kendimi hiç olumsuz şeylere şartlamıyorum.. gayet de memnunum daha 5 ay olsa da.. inşallah güzel günlerde kullanırsın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin. çok teşekkür ederim. herkesde bir olumsuzluk var ama kullananların çoğu da oldukça memnun. ona güvenip aldım :) sen de iyi günlerde kullan hepsini :)

      Sil