16 Mayıs 2015 Cumartesi

Son Dönem Alışverişlerim (Sephora, Mac, Gratis, Watsons, D&R, Kipa, Boyner Online)

Son dönemde özellikle ev ve çeyiz alışverişleri yapsam da arada, kimi ihtiyaç kimi keyif için, yaptığım kozmetik alışverişlerim de oluyor. Toplu alışveriş yerine tek tek alınca da bekliyorum ki biriksinler biraz öyle yazıyım :) Yakında ev, çeyiz, düğün üzerine yazılar yazmayı da planlıyorum aslında ama ben öyle deliler gibi gezip dolananlardan olmadığım için ne kadar fikir verebilirim emin olamıyorum doğrusu. Neyse lafı daha fazla uzatmadan bakalım son zamanlarda neler almışım :)
İlk olarak beni en en mutlu eden alışverişlerimden başlıyım. Tabii ki Sephora :)
Urban Decay in satışa çıktığı gün soluğu Agora Sephora mağazasında aldım ve şok! Stand bomboştu. Kargo yetişmemiş akşam 6 gibi gelin dediler. Üstelik 3 makyaj ürünü alımına %20 indirimim varken. Kaçıramazdım. Evime epeyce de uzak mesafede olduğu için saatlerce Agora da dolandım :) Ve akşam saatlerinde güzelliklerime kavuştum. Naked palet, küçük boy Porefessional ve uzun zamandır arayıp da bulamadığım Nars Anita :)
Bu alışverişteki tek hayalkırıklığım sanırım bu oldu. Naked paletin yanında küçük tüp primer potion olması gerekirken paketten son paletin yanında gelen 4lü primer testerı çıktı. Hepsini denemek için güzel olsa da hiç kullanışlı değil :(
Boyner online da clinique ürünlerinde 1 ürün alımına superdefense nemlendirici 49tl ye düşmüştü e kremim bitmek üzereydi, ben de serumunu denemek istediğim için ikisini aldım.
Mac in yeni koleksiyonu 'Wash & Dry' ın ambalajlarını gördüğüm an vuruldum. Bu yılın koleksiyonları paketleme anlamında bence gerçekten başarılı. Bu güzel koleksiyondan benim payıma düşen lustre yapıdaki rujlarından 'Tumble Dry' rengi oldu :)
D&R a uğramışken son dönem her yerde gördüğüm "Esrarengiz Bahçe" boyama kitabını aldım. Bir de yanına kalem formunda sulu boya seti ekledim. Değmeyin keyfime :)
Watsons dan BabyLips Electro ların Pink Shock rengini ve yanında ihtiyaç sebebiyle diş ipi ile deodorant aldım.
Kipadan Scholl Velvet Smooth Express Pedi yi indirimde 59 tl ye aldım. Çok çok uyguna sahip olmuş oldum. Açık ayakkabılara geçme vakti gelmişken, düğünde yaklaşırken tam ihtiyacım olan şeydi kendisi :)
Son olarak Gratis ten bugün yapmış olduğum ufacık ve ihtiyaca yönelik alışverişim :) Esas gitme sebebim L'oreal Casting Sunkiss renk açıcıydı. Denemek için sabırsızlanıyorum..
İşte bütün alışverişlerim bukadaar :)  Sizin de bunlar arasında alıp kullandıklarınız var mı? Fikirleriniz neler?
Sewgiler..

4 yorum: