3 Temmuz 2014 Perşembe

Sephora İndirim Alışverişim (Too Faced, Front Cover, Clinique)

Duymayan kalmadı sanırım artık, Sephora'da büyük yaz indirimi var. Ben hem Alsancak hem de Agora mağazalarına gittim. Alsancak mağazası indirim anlamında bomboştu! Agora mağazası olmasa napardık bilmem.
Benim gittiğim mağazalarda gözüme takılan fiyatlar; sephora ojeler 3-5tl, eyeliner 5tl, ruj, far 10tl, maskara, concealer, makyaj simi 15tl, fondöten 20tl.. Bunların dışında seçili bazı markaların, bazı ürünlerinde %50 indirimler vardı. O.P.I ojelerin bazıları 25tl ye inmişti.
Ama herkes gibi benimde bu indirimde hedefim Too Faced markasıydı. Türkiye'den çekilme kararı alan markayla tanışmamla ayrılmam bir olmuş oldu :( Alsancak mağazasında zaten yoktu, Agora'da da ilk gün öyle talan edilmişti ki 2.gün gittiğim için seçenek çok kısıtlanmıştı. Bakalım ben neler almışım :)
İki parçada yaptım alışverişimi. İlki Agora mağazasından aldığım indirimdeki ürünlerdi.
Front Cover Macaron paleti gördüğüm anda aşık oldum. İnanılmaz pratik, sade fakat çok şık. Renklere bittim. Setin içerisinde 8 fırınlanmış far, 1 fırça, 1 far bazı, 1 eyeliner var. Fiyatı 54tl den 27tl ye düşmüştü, gel de alma :)
Too Faced den sadece makyaj bazı ve Glamour To Go paleti alabildim. 
Yüz bazının kutusu yoktu. Son kalan bu ama kutusuz dediler, ağzını açtılar gösterdiler tertemiz hiç kullanılmadı diye ama birazda huzursuzca aldım doğrusu. Çoğu Too Faced ürünü gibi 30tl ye düşmüştü, dayanamadım.
Diğer aldığım ise çok çok beğendiğim ve alabildiğime ço sevindiğim Glamour To Go palet. Şunun şekerliğine bakar mısınızz :) Bu kadar minnak göründüğüne bakmayın pek bir dolu içi :)
8 far, 1 allık, 1 bronzer ve 1 gloss.. Ufacık tefecik içi dolu turşucuk :) Renkler de ayrıca çook güüzel :) Kendi fiyatı 70tl idi, indirimle 35tl ye almış oldum :)
Son olarak da Alsancak mağazasına gittiğimde alacak birşey bulamayınca, daha önce buradaki yazımda bahsettiğim Clinique setlerden çıkan indirim çeklerimin günü dolmadan değerlendiriyim istedim. İlk çıktığında deneme boyunu aldığım ve çok memnun kaldığım "superdefense spf 20" nemlendiricimi ve anti-blemish serisinin temizleyici bar ını aldım. Çenemde çıkan sivilcelerle başedemiyorum umarım bu işe yarar. Nemlendirici 69 tl den 49tl ye düştü, bar ise 53tl den 33tl ye düştü. Karlı oldu benim için :)
Hepsi bukadaar :) Bence karlı bir alışveriş oldu. Severek kullanacağım şeyler almış oldum. Too Faced in gideceğine çok üzülüyorum ama :( Bu kadar güzel ürünlerden mahrum kalmasaydık keşke. 
Sewgiler..

2 yorum:

  1. Gule gule kullan canım ben dogru dürüst bisi bulamadım:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler tatlım, kış indiriminde bulursun aradıklarını sende :)

      Sil