16 Temmuz 2014 Çarşamba

Karmakarışık Alışveriş (Gratis, Watsons, Koton, Deichmann, Yargıcı, Tantitoni)

Son zamanlarda bir ordan bir burdan derken her yerlerden birşeyler toplamışım :) Sözde alışverişlere ara verecektim ama farkında olmadan tepki mi gösterdim ne yaptım bilmem, ufacık bile olsa illa birşeyler alır oldum :) Bakalım neler toplamışım :)
Öncelikle Gratis'ten iki seferde alışveriş yaptım. İlki ihtiyaç ağırlıklıydı. İlk alışverişimde Eklips'in far fırçasını alıp beğenince eyeliner fırçasını ve yelpaze fırçasını da gidip aldım :) Hem uygun fiyatlı hem kaliteli fırçalar. Tavsiyemdir :)
Ardından minnak bir Watson's alışverişim oldu. Esasen yalnızca Watson's Card almak amacıyla girdiğim mağazadan ufacık ekstralarla çıkmış olabilirim :) Pastel Nude serisi Cream rengini aldım ve ba-yıl-dım. Renk yapı herşeyi çok çok güzel.
Yargıcı'nın takılarını gerçekten çok beğeniyorum. Sade ama şık. İndirimde küpeler 12-15lira civarına düşmüştü. Beğendiklerimi almadan geçemedim :)
Takılarla devam edelim. Farklı yerlerden bir kaç parça takı aldım. Özellikle bu ara bilekliklerle bozdum sanırım. Kolyeyi ise aşık olarak aldım. Sizce nasıl?
Koton yine güzel bir indirim yapmış. Saatler 15-40tl arası fiyatlardalar. Yeni çıkardığı ojeleri de çok merak ediyordum. Yapıları hiç fena değil.
Tantitoni kare cam tabağı gördüm ve düşünmeden ben bunu alıyorum dedim. Ne için kullanırım bilmiyorum daha :)
Migros'ta indirimde görünce dayanamadığım güzellik :) Çok şeker değil mi ama?
Son olarak Diechmann dan bir cüzdan ve sandalet aldım. Sandaletin taşlarına vuruldum desem? Evet biraz pırıltı düşkünlüğüm vardır, itiraf ediyorum :)
Aslında kozmetik diyetimi tutmuşum, kendimi ıvır zıvır a vermişim. Bir kaç parça da üst baş aldım aslında ama fotoğraflamayı düşünemeden kullandım :) İşte hepsi de bu kadar. Çok da abartmamışım aslında.
Sewgiler..

12 yorum:

  1. Ben böyle alışveriş yazıları okuyunca kendim almışım gibi hem mutlu oluyorum. Hem de alışveriş isteğim azalıyor. Çok güzel şeyler almışşınız. Ojenin mocha rengini de ben aldım. Ben de çok memnunum. Fırçalardan da bulduğumu alıyorum. Fiyatına göre çok başarılı. Sandaletin de ışıltıları da karşı konulmazmış gerçekten. Güle güle kullanın hepsini. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) aynen ben de alışveriş yazılarını okumayı da yazmayı da çok seviyorum. fırçalardan memnun olmayan kimseyi duymadım gerçekten baya iyiler :)

      Sil
  2. Güzel günlerde kullan ^_^ Takılarına ve cupcake kutuya bayıldım. Aradım ama bulamadım ben ondan :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım :) bilseydim alırdım sana da. tekrar görürsem aklımda olsun :)

      Sil
  3. Hepsi çok güzeller canım. Kotonun ojelerinden bende aldım bir kaç tane. Hiç fena sayılmazlar. Bu arada migrostan aldığın cupcake tam olarak ne anlayamadım çok merak ettim de:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım :) cupcake küçük porselen bi kutu. mutfak eşyalarının arasında satıyorlar içine ne konsun diye yapmışlar bilmiyorum ama ben tipi için aldım :)

      Sil
  4. hepsi birbirinde güzel güle üle kullan canım, sandaletin de çok şık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, ışıltılı şeylere hiç dayanamıyorum :)

      Sil
  5. Ayy hepsi birbirinden güzel bayıldım :) Güle güle kullan hepsini :) Bende kozmetik diyetine girince kendimi ıvır zıvıra adıyorum :D illa bir şey alınacak :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler tatlım :) bişeyler almadan duramıyoruz galiba, kozmetik alamayınca ıvır zıvıra dadandım :)

      Sil