11 Temmuz 2014 Cuma

HC Hair Care Saç Bakım Kompleksi

Sargita Der Ki Etkinlik  sponsorlarımızdan olan HC Hair Care bizlere saç dökülmesini önleyici ve uzamayı destekleyici bir saç bakım kompleksi hediye etmişti. Mevsim yüzünden mi yoksa hergün yıkanmaktan mı bilemiyorum saçlarım çok fazla dökülüyor. Yani bu hediye tam benlik oldu.
Öncelikle şişesine ba-yıl-dımm!! İnanılmaz şık, cam bir şişede ve miktar olarak da oldukça doyurucu bir ürün. Paket içerisinden ayrıca 2 adet saç bonesi de çıkıyor.
Verdiği his oldukça koyu kıvamlı bir yağ gibi. Saç diplerinden başlayarak uçlara doğru masaj yaparak uygulamak ve 45 dk ile 2 saat arası saçta bekletmek gerekiyor ürünü. Ben ortalama 3-4 günde 1 kez uyguluyorum ve 1 saat civarı saçımda bekletiyorum.
Kokusuna çok bayılmadım doğrusu hem baharatlı hem tatlı tuhaf bir kokusu var ancak yıkadığımda geriye koku falan kalmıyor. Ayrıca yağ olduğu için arındırması zor olur mu şüphesindeydim ancak hiç zorlamadan temizleniyor saçtan.
Saç diplerim yağlı, uçları ise epey kuru. Yağ gibi bir yapıda olmasına rağmen saçlarımda herhangi bir yağlanma yapmadı. Bununla beraber saç uçlarım yumuşacık oldu. Dökülmenin de azaldığını düşünüyorum.
Kısacası çok çok severek kullandığım saç ürünlerim arasında yerini alacak diyebilirim :)
Sewgiler..

4 yorum:

  1. Saç tipimiz çok benziyormuş bu ürünü ben de baya merak ediyorum. Saç dökülmesine iyi geliyor da yeni saç çıkmasına yardımcı oluyor muymuş?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oluyormuş canım. Seyrelen bölgelerde saç olmasa da canlı kalan kökler oluyormuş, onları besleyip yeniden saç çıkmasını ve çok incelen tellerinde yeniden kalınlaşmasını sağlıyormuş

      Sil
  2. Kesinlikle harikaaaa !!! ben 15 günde etkisini gördüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence de çok güzel bir ürün :) gerçekten etkili..

      Sil