2 Temmuz 2014 Çarşamba

Dökülen Saçlara Prozinc Şampuan

Daha önceki yazımda Sargita Der Ki Etkinliğimizde bizi yalnız bırakmayan sponsorlarımızdan genel olarak bahsetmiştim. Bugün de sponsorlarımızdan olan ve etkinlikten bu yana bir kaç kez deneme fırsatı bulduğum Prozinc Saç Dökülmesine Karşı Etkili Şampuan'dan bahsetmek istiyorum.
Paraben içermemesi sanırım bu şampuanın en büyük artılarından biri. Şampuanımızın vaatleri arasında saç dökülmesini azaltmak, sebum kontrolü, saç uzamasını desteklemek, saçın canlılığını ve elastikiyetini geri kazandırmak var.
Benim ilk izlenimlerime gelirsek, şampuanı avucuma ilk döktüğümde şampuan değil mi acaba bu diye düşündüm. Bildiğiniz karamel :) Saçıma sürmek yerine yesem miydi ki :) Çok çok hafif ve hoş bir kokusu var.
Çok fazla köpürmüyor ancak temizlendiği hissini verecek kadar köpürdü. Ne kadar az köpük o kadar az zararlı madde biliyorum ama biraz olsun köpürmediğinde temizlenmiş gibi hissedemeyenlerdenim ben :)
Normalde aşırı dolaşan ve zor taranan saçlara sahibim. Haliyle Prozinc'i tek başına kullandığımda saçlarım zor tarandı. Eğer ben gibi aşırı dolaşma sorununuz varsa yanında krem kullanmanızı öneririm.
Başından itibaren zaten nişanlımın daha fazla ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için şampuanı ona verdim. Yaklaşık 3 4 gündür hergün kullanıyor. İlk izlenimini sorduğumda saçlarını daha önceki şampuanı kadar yumuşatmadığını ancak verdiği temizlik hissini ve etkisini sevdiğini söyledi. Kısa saçları olduğundan dolaşma sorunu da yok :) Bakalım uzun süreli kullanımda da memnun kalacak mı? Yorumlarımız şişe bittiğinde burada olacak..
Sewgiler..

1 yorum:

  1. kıvamı benim de bi garibime gitmişti ilk kullandığımda bu prozinc şampuanı :)

    YanıtlaSil