27 Temmuz 2014 Pazar

Bayram İndirim Alışverişleri (Gratis, Watsons)

Yaklaşık 1 haftadır rahatsızlığım nedeniyle buralarda değilim. Bundan sonra da bir müddet olamayabilirim. Safra kesemde taş oluşumu varmış. Ağrılarım bazen dayanılmaz oluyor. Şansıma en kötü zamanım da bayrama denk geldi. Dünü iğne ve serumla geçirebildim. Allahtan indirim alışverişlerimi ağırlaşmadan önce yapmıştım :) İğneler ve ağrıkesiciler sayesinde gözümün açıldığı bir arada alışverişlerimi yazmak istedim. Bakalım neler almışım..
Gratis alışverişiyle başlayalım. Öncelikle tabii ki son dönemde hem fiyatı hem de kalitesi ile bir çoğumuzun gözdesi olan Eklips fırçalardan aldım. Özellikle eyeliner fırçası gerçekten çok güzel. İndirimle fiyatları şaka gibi olunca almasam olmazdı.
İndirimin olmazsa olmazı Benri pamuklar ve ıslak mendil :)
Maskaralarımın hemen hepsinde dibe gelmiştim. Maybelline maskaralarda Gratis kart a %50 indirim olunca bolca methini duyduğum Rocket maskarayı aldım. İndirimle bana 11.50 tl ye gelmiş oldu.
Gratis ten aldığım son ürün de jiletler oldu. Hem indirim vardı fiyatı 5küsür liradan 4.40 a düşmüştü hem de 1 alana 1 bedavaydı.
Watsons alışverişime gelirsek.. Öncelikle başta parayla satıldığı için tepkili olsam da içerisinde ki indirimleri görünce kat kat parasını hakettiğini anladığım Watsons kart sağolsun demek istiyorum :) İndirimlerle birleşince baya bir kar ettim.
İlk olarak Tony&Guy ışığı yansıtan, bukle belirginleştirici sıvı saç köpüğünü bir süredir istiyordum. %40 indirimde görünce, bir de 10tl indirim çekim olunca 36tl olan köpüğü 19.50tl ye aldım. (Burada bir not düşmek istiyorum. Watsons kartla birlikte verilen indirim çekleri ana fiyattan düştükten sonra %40 olan indirim uygulanıyor)
Rimmel markası neden bilmiyorum, herkesin çok övmesine rağmen, benim ilgimi pek çekmeyi başaramadı. Ancak sonunda Apocalips rujların Eclipse rengini görünce dayanamadım.
Aldığım son cicime gelirseek.. Bir süredir nedense bebek pembesi rujlarla bozdum kafayı. Bulduğumu alıyorum desem yeridir. Loreal in bu rujunun rengini görünce dayanamadım :) Normal fiyatı 32tl idi. Açıkçası Loreal e 32tl vereceğime az daha ekler Mac alırım gibi bir kafam var. Ancak %40 indirimde olunca elimde de 5tl indirim çekim olunca 16tl ye almış oldum bu güzelliği :)
Hasta olduğum için henüz hiçbirinin tadını çıkaramamış da olsam alışveriş herzaman mutluluktur :)
Sewgiler..

8 yorum:

  1. çok geçmiş olsun güzel günlerde kullan =)

    YanıtlaSil
  2. Gule gule kullan canım ayrıca çok geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  3. Çok çok geçmiş olsun öncelikle:( Baya güzel şeyler almışsın, güle güle kullan. Özellikle Loreal rujun duruşunu çok merak ettiiim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım :) rujun yazısını ameliyat işlerinden kurtulup toparlandığımda hemen yazacağım bol fotoğraflı :)

      Sil