1 Nisan 2014 Salı

Sizce Amerika'dan Ne Almalı?

Merhabalar kızlar. Bu kez yardımınıza ihtiyacım var. Bir instagram satıcısı aracılığı ile Amerika'dan bir kaç parça ürün getirtmek istiyorum. Mayısta Türkiye'ye gelecekmiş. Adını şu anda vermemeyi tercih ediyorum şahsen çünkü tanımıyorum bilmiyorum sadece şansımı deneyeceğim. Haliyle çok yüklü bir sipariş vermeyeceğim. Ancak denemek istediğim bir kaç şey var. Onlar dışında sizin fikirlerinizi sormak istedim. Siz olsanız ne isterdiniz?

 Aklınızda olanları yazarsanız çok sevinirim.. Şimdiden teşekkürler..
Sewgiler..

6 yorum:

  1. Bence Missha'nın bb kremini de düşün canım. Türkiyede yurt dışındakinin iki katı nerdeyse. Revlon'un lip butterleri, elf'in fırçaları bir de wet n wild'in de farları sanırım benim en çok denemek istediklerim. ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. WetnWild lar benim de aklımda :) Revlonum var :) ama Missha hiç aklıma gelmemişti doğrusu. Denemekte istiyordum bi fiyat alıyım onun için. Çok teşekkürler :)

      Sil
  2. eğer far seviyorsanız urban decay paletler ve lorac palet.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lorac palete bakabilirim sanırım :) Teşekkür ederiimm :)

      Sil
  3. wetnwild, benefitler, urban decayler,revlon rujlar, eos, maybelline babylips ve babyskin, tarte, elf. Aklıma ilk gelenler. sephora nın amerika sitesine bak baya yardımcı olur bence=)

    YanıtlaSil
  4. eos ve baby skin kesin alacaklarım zaten de başka bişeyler eklesem ne eklesem bilememiştim. Sephora iyi fikirmiş hemen bakacağım, çok teşekkürler canım :)

    YanıtlaSil