22 Şubat 2014 Cumartesi

Yeniden Merhaba

Biraz buruk da olsa yeniden merhaba..
Blogum saldırıya uğradı ve hiç bir şekilde sorunu çözemedim. Bloguma tıklandığında zararlı yazılım uyarısı veriyordu, bilişimci arkadaşıma bile sordum ama aldığım tek cevap senin blog çöp olmuş :( Neler hissettiğimi anlayabilirsiniz sanırım. Aylardır emek verdiğim herşey bir sabah kalkıp baktığımda elimden alınmıştı. Hiç bir çözüm bulamayınca herşeye yeniden başladım ve artık buradayım..
Aynı isim, farklı tasarım ve sıfırlanmış bir blog..
Hepinize yeniden merhaba..
Sewgiler..

14 yorum:

  1. Çok geçmiş olsun canım senin adına çok üzüldüm. Umarım ne senin ne de başkasının başına böyle bir şey gelir bir daha :(

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim canım.. ben de çok üzüldüm ama senin gibi arkadaşlar edinmişim iyi ki destek olan arkadaşlarım sayesinde daha kolay atlattım bugünü.. Umarım kimse böyle birşeyi yaşamaz. İnsanın emeğinin gitmesi baya üzücü..

    YanıtlaSil
  3. yeni, yine yeniden merhaba canım :)
    yeni başlangıçlar iyidir bazen, daha iyi gelir.. üzülmeyi bırakıp önümüze bakalım bence..
    sana hep destek, tam destek :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım :)
      Başta çok üzücüydü ama şimdi hem kabullendim hem de yeniden başladığımda çok güzel arkadaşlar edindiğimi gördüm. Bu yüzden de üzülmeyi kenara bıraktım :)

      Sil
  4. emeğine üzülüyor insan en çok ama olsun yine güzel yazılarınızla bekliyoruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) emeğini keybetmek çok üzücü ama desteklendiğimi görmek gerçekten beni mutlu ediyor :)

      Sil
  5. çok geçmiş olsun :( Sil baştan başlamak gerek bazen diyelim moral bozmak yok :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım :) başta çok çok üzüldüm ama şimdi iyiyim sayenizde :)

      Sil
  6. geçmiş olsun canım emek hırsızları arttıkça artıyor :( Moralini bozma yazılarının devamını bekliyorum bende yeni bloggerım bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım :) hemen bloguna bakıyorum..

      Sil
  7. Öncelikle çok geçmiş olsun demek istiyorum canım. Bu durumun çözümünü bilmiyorum ancak blogumuzu yedeklemeyi blogdaki her şeyi bilgisayarımıza indirmeyi biliyorum. Onu paylaşmamı ister misin? Keşke geri almana yardımcı olabilseydim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım.. indirmeyi 2 3 gün önce bir arkadaşım da blogunda paylaşmıştı ama ben ihmal ettim :( blogumu geri alamasam da bu kadar içten bir temenni duymak bile beni çok çok mutlu etti :) Çok teşekkür ederim canım..

      Sil
  8. Çok üzüldüm adına. Neden böyle bir şey olmuş peki, biri mi hacklemiş? Ama bu da ayrı bi başlangıç olacak senin için, yeni defter, aynı sen, yeni ve eski arkadaşlar. Blogun çok sevimli olmuş, öncekini bilmiyordum ama hemen takibe aldım bile=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim.. İnan ben de neden oldu nasıl oldu hiç bilmiyorum. Yorumla gelebiliyormuş, bilerek yapılabiliyormuş.. Kimseye de bulaşmışlığım yok ama oldu bi şekilde :( Güzel yorumların için de ayrıca çok çok teşekkür ederim :)

      Sil