22 Şubat 2014 Cumartesi

Üzüntümü Alışverişe Vurdum

Malumunuz olduğu üzere blogumu kaybettim, herşeye yeniden başlıyorum. Önce bu konuda ufak bir bilgilendirmede bulunmak ve ufak bir yardım rica etmek istiyorum. Ben ilk değilim bunu yaşayan ama yaşayana kadar haberim bile yoktu. Muhtemelen sonuncu da ben olmayacağım. iFrame denilen bir virüs başıma dert olan emeğimi benden çalan. İnternetten öğrendiğim kadarı ile (yanlışım eksiğim varsa düzeltirseniz sevinirim) bu virüs internet sitelerine bulaşıyor yani bilgisayara değil. Blogunuza tıklandığında zararlı yazılım uyarısı geliyor ve sakıncalı bir site gibi görünüyor. Sitenize gelen tık lar bu şekilde başka sitelere yönlendiriliyormuş ya da sayfanız işlevsizleşiyormuş. Haliyle hem sayfanız elinizden gidiyor hem de insanların sayfanıza olan güveni. En kötü yanı ise blogger bizlere bu konuda bir destek sağlamıyor. Kısacası bunu ne kadar çok duyurabilirsek, korunmayı ya da çözümünü bilen varsa paylaşırsa başkaları mağdur olmaz belki diyorum.

Gelelim alışverşimize.. Okadar çok üzüldüm ki tarifi yok. Ağlaya ağlaya helak oldum. Annem ve teyzemde 2 saatlik ağlama krizinin ardından zorla sokağa çıkardılar beni. Alışveriş yapalım kafan dağılsın diye. İyi ki öyle yapmışlar kendime geldim ve yeniden blog oluşturmak için güç toplamış oldum. Kotonun indirimini daha önce paylaşmıştım ama artık yok tabii :( Koton şu anda indirimde ve çook güzel bir indirim yapmış durumda. Öyle olunca pek de düşünmeden elimin gittiğini aldım :)

Yanda duran saksıları artık tanımayan yoktur sanırım. İkea nın pek bi meşhur "fırçalık"ları. Makyaj fırçalarım az sayıdaydı onun için ihtiyacım yoktu ama fırça sayım hergün hızla artarken almasam olmazdı sanırım :) Çantaların büyük olanı 29.99 küçük olanı ise 19.99 tl. Arkada dayalı olan poşet sır :) Sevgilim için, doğum günü yaklaşıyor da. Bozuk para cüzdanları nasıl ama. Çok sevimliler değil mi :) Zımbalı olan 5.99 diğer inanmazsınız 2.99 :) Bere 3.99 Bir de kolye aldım 9.99 :) En çok kolyemi sevmiş olabilirim pisi ve kılçık :) 

Fiyatları özellikle yazmak istedim ki indirimin miktarını anlayın diye. Ayrıca giyim ve iç giyimde de çok güzel indirimler var. Bir de şu var ki birazcık tombik bir hatunsanız büyük beden kısmına mutlaka göz atın derim bu sezonunu oldukça başarılı buldum doğrusu. Genç ve büyük bedene özgürlük, şıklık :) Gerçi ben normal bedenin en büyüğü, büyük bedenin en küçüğü olduğum için kendimi şanslı görüyorum :) Her yere bulaşıyorum pek güzel oluyor..
Üzüntü alıcı alışverişim böyleydi işte..
Sewgiler..

8 yorum:

  1. Hiç üzülme canım, ben yorum yapmasam da hep takip ederdim seni. Emeğin gitti ama en kısa sürede toplarsın sen eminim ben. Sakın üzme, daha odaklan bloga :) üzülmüşsün ben de üzülürdüm kesin :((

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederim canım :) başta baya kahroldum ama blogum sayesinde okadar güzel insanlarla tanıştım, sen gibi güzel insanlara ulaşmışım, yorumlar mailler bugünü çok hızlı atlatmamı sağladılar.. iyi ki varsınız :)

    YanıtlaSil
  3. Ooo hayırlı olsun canım :) Merak etme eskisinden daha güzel olacak her şey :)

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler canım :) herşeyi başa sardık bakalım. ama destek olan arkadaşlarım olunca herşey daha kolay oldu :)

    YanıtlaSil
  5. üzüldüm canım, ama sıkma kendini, tekrar hem de daha güzel geri dönersin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım :) ben de çok çok üzüldüm hatta bugün bilgisayarımı açmak istemedim ama şimdi yorumlara maillere bakıyorum ve okadar iyi hissediyorum ki :) blogum sayesinde çok çok güzel arkadaşlar edinmişim bugün daha iyi anladım :)

      Sil
  6. öncelikle geçmiş olsun canım.. aldıklarına bayıldım güle güle kullan güzel günlerde :) ama en çok kolyeye bayıldım daha önce kotonda hiç görmedim inşallah bulurum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım :) ben de daha önce görmemiştim ama yeni sezonlar çıkmaya başlamış onlarla gelmiş olabilir çünkü dün ilk defa gördüm ve aldım :) umarım sen de bulursun :)

      Sil