9 Nisan 2015 Perşembe

Epeey Bir Karışık Alışveriş..

İşe başladığımdan beri düzenli yazamıyorum ama baya düzenli alışveriş yapıyorum. Yazamamamın esas sebebi fotoğraf çekecek ışık bulamamam. Daha fazla biriktirmeden yazmak istediğim için farklı zamanlarda ve olduğu kadar fotoğrafladım aldıklarımı. Bu sebeple fotoğraflarım ışık ve kalite olarak kötü şimdiden kusura bakmayınız.
Şöyle bir bakalım dedim :) Galiba maskara almayı biraz abartmışım
Beni enn mutlu eden bu güzellik oldu sanırım. Misler gibi çikolata :) Sabahları makyaj yapmayı daha bir keyifli kılıyor kendisi :)
Grandiose <3
Mac Toledo&Sin<3
 Ayşeciğim sağolsun bu güzelliklere oldukça uygun fiyatlara sahip oldum <3 mutluyum, gururluyum :)
 Uzun zamandır cildim adeta sivilce püskürtüyor. Ne kullandıysam başedemedim ve sonunda kürkçü dükkanına döndüm. Md Formulations <3
 Bu Olivos sabunlara ben aşık oldum. Misler gibi kokuyorlar. Küçük olan iki kutu bohçaya gidecek hatta :) Fiyatları birazcık yüksek ama kesinlikle değer bence.
 Bunu kullandım bile. Yorumlarım yakında burada :)
Luzyoların Aliexpress şubesi :) Tüm bu parçaları toplamda 7 8$ gibi bir fiyata aldım desem? :)
Aslında daha da eperce birşeyler var ama hem çoğu giyim ayakkabı çantaydı hem de kozmetiklerden toparlayabildiklerim bunlardı. Çok üstünkörü bir yazı oldu ancak ilerleyen günlerde yorumu gelecek olan yeni cicilerimi görün istedim :) Hatta bazılarının yorumu geldi bile :) Şimdi sabırla Urban Decay in İzmir e teşrifini bekliyorum alışveriş için.
Sewgiler..

8 yorum:

  1. Alixexpres alışverişini hangi satıcıdan yaptınız acaba? bu kolyeleri görkem karman da görüp beğenmiş ama siteyi bayağı pahali bulmuştum.gayet uygun buradaki fiyatlar

    YanıtlaSil
  2. tek bi satıcıdan almadım ben 3ayrı satıcıdan topladım kolyeyi. ama locket charm olarak aratip madalyası ya da elması bol bir satıcıdan yorumları da dikkate alarak satın alabilirsiniz. yine de emin olamazsanız dükkan linki yollarım ama sonra gelmezse sorun olursa çok üzülürüm (gerçi ben henüz bir sorun yaşamadım)

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel ürünler almışsınız, güle güle kullanınnn hepsini gözüm gönlüm açıldı ♡

    YanıtlaSil
  4. Heeeepsini güle güle kullan canım!
    Grandiose benim de istek listemdeeee!<3
    Md formulations ın yazısını istesem??

    YanıtlaSil
  5. teşekkürler tatlımm :) birazcık daha kullanıyım yazısı gelecek merak etme ;)

    YanıtlaSil
  6. Gözüm gönlüm açıldı dolu dolu bir alışveriş ve bol görsel, bayıldım :) Güzel günlerde kullan canım hepsini :)

    YanıtlaSil