27 Nisan 2014 Pazar

Sleek Berry Collection Ruj

Bir kaç gündür blogumla ilgilenemedim. Aslında bariz bir sebebi de yok ancak bahar yorgunluğu mudur nedir bilemiyorum elim gitmedi bir türlü. Bugün artık yeter dedim, daha fazla tembellik yapma.
Bugün epey süredir severek kullandığım bir rujdan bahsetmek istiyorum size. Geçtiğimiz aralık ayının sonunda kendime yılbaşı hediyesi olarak Sleek'in kendi sitesinden bir kaç parça bir şeyler almıştım. O alışverişimin içinde yılbaşı için çıkardıkları "Berry Collection" seti de vardı. Bugün o set içerisinde gelen "Cranberry" isimli rujdan bahsedeceğim.
Öncelikle paketlemesi çok şık. Tüm Sleek ürünler gibi sade, siyah kadifemsi bir dokuya sahip. Boyu diğer marka rujlara göre biraz kısa ancak gramajı daha düşük değil :) Boyunun minik oluşu küçük gece çantaları için daha kullanışlı olmasını sağlıyor.
Ruj mat, koyu bir bordo. Rengine bayılıyorum. Mat olduğu için biraz zor sürülüyor, altına balm ile uyguladığımda bu sorun ortadan kalkıyor. Dudakları her mat ruj gibi biraz kurutuyor ancak renginden dolayı sanırım dudak kusurlarını çok fazla göstermiyor. Kalıcılığı oldukça iyi. Yemek yediğimde bile çıkmıyor. Hafif silikleşiyor ancak bozulmuyor. Bir şeyler yemezseniz 3,5-4 saat en azından tazelenmek istemiyor.
Tekli rujların satış fiyatı 7,99$, ben seti 15,99$ a satın aldım. Set içerisinde 1 allık, 1 ruj, 1 dudak kalemi vardı. Bu fiyata bence oldukça iyi. Ayrıca kargo ücreti 5$ civarı, 15-20 iş gününde elinizde oluyor.
Paletleri kadar kaliteli olduğuna inanıyorum rujun da. Set artık yok ne yazık ki. Ancak Sleek'in kendi sitesinden diğer rujlarına bakabilirsiniz.
Sevgiler..

4 yorum:

  1. Sleek alışverişinizi ne zaman yaptınız acaba kargoda takılma oluyor mu rujun rengi çok güzel!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kozmetik alışverişleri hep riskli tabii ama şanslıyım ki benimkinde bir sorun olmadı. Kargo dahil 50$ dı siparişim. Bildiğim kadarıyla kargo dahil 70-75$ a kadar pek takılmıyor ama belli de olmaz. Ben 12-13 aralıkta falan sipariş verdim 28 aralıkta teslim aldım

      Sil
  2. Merhaba ailesini İzmirde bırakıp İstanbul'da yaşamaya çalışan biri olarak yakın buldum blogunuzu çok sevdim takibe aldım sizi sevgiler . Uygun olursanız banada beklerim http://esralounge.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim beni kendinize yakın bulmanıza ve blogumu sevmenize. Blogunuza baktım ve izlemeye aldım bile :)

      Sil