12 Nisan 2014 Cumartesi

Karışık Kozmetik Alışverişim (Gratis İndirimi, Watsons)

Son zamanlarda alışverişi abarttım sanki. Aslında öyle çok fazla ya da büyük şeyler almıyorum ama her çıkışımda 1 2 parçayı da yanımda getiriyorum. Bakalım son zamanlarda ne ıvır zıvırlar toplamışım :)
Oje olayını bazen abartabiliyorum :) Ama elimde değil oje benim için bağımlılık gibi. Dışarı her çıktığımda kendimi farketmeden ojelerin önünde buluyorum. Bu son aldıklarım arasında özellikle Alix Avien Diamond'ı kesinlikle tavsiye ederim. Hızlı kuruyor ve kalıcılığı on numara :)
Ah ah :( Benim hayalkırıklığım. Giovanny şampuanlar ne çok övüldü halbuki. Hiç hiç ısınamadık biz birbirimize.
Bu markayı bilen var mı? Yücel de kasanın yanında 1 tl ye gördüm, çantamdaki kremim bitti diye aldım denemelik. Nemlendirmesi iyi, hızlı emiliyor. Ama baya baya ilaç kokuyor :/ Keşke Arko ya da Dalan alsaymışım dedim. Gereksizlik.
NYC Applelicious :) 1 ay önce yurtdışı bir sitede görüp çok beğenmiştim geçen hafta Watsons a geldiğini görünce hemen aldım bir tane :)
Maybelline Affinimat. Aslında hiç aklımda yoktu ama satıcı kız öyle bir ısrar etti ki resmen üstüme kaldı :/ İndirime girmiş, çok ucuzdu sırf kız mutlu olsun diye aldım. Bende mi bi sorun var yoksa siz de bazen böyle şeyler yapıyor musunuz? Dükkandan çıktığımda kafam tamamen allak bullak olmuştu :/ umarım iyidir de değer aldığıma.
En sevindiğimi en sona sakladım :) Gratis malum %30 indirim yaptı Balm ürünlerinde. Hiç umudum yoktu baza ilişkin. Öğlene doğru yürüyüşe çıktığımda öylesine girdim ve ta daaa :) Far bazı indirim döneminde öğlen vaktinde var. İnanılacak gibi değil. 4 indirim üstüste dükkanın açılış saatinde gittim bulamadım, öylesine girdim beni bekliyordu. Çok mutluyum vallahi. Maybelline jel eyeliner ın kahverengisinden çok memnunum o yüzden siyahını da aldım indirimdeyken iyi oldu :) Bir de 20tl üzeri alışveriş yapana soğuk yeşil çay hediye ediyorlardı ama o çoktan içildiği için fotoğrafı yok :)
Benim alışverişim bukadardı. Kullandıklarınız hangileri, ne düşünüyorsunuz?
Sewgilerr..

8 yorum:

  1. Meliscim ben de Gratisin indiriminden faydalandım çok mutlu oluyor insan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle canım indirimdeyken yapılan alışverişin tadı bir başka oluyor :)

      Sil
  2. Güle güle kullan :) bende çok merak ediyorum şu far bazını bi türlü kavuşamadık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım :) ben de kaç zamandır kovalıyorum bu bazı resmen karaborsadaydı. sonunda bulabildim, umarım sen de en kısa sürede kavuşursun :)

      Sil
  3. İndirimli alışverişler tadından yenmiyor:) güle güle kullan cicilerini.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım :) indirimi seviyoruz :)

      Sil
  4. aldıklarını güle güle kullan :) dediğin gibi far bazını bulmak ne zor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler ederim :) 3 4 ayda 1 bi görünüp bi kayboluyor herkes peşinde sanırım :)

      Sil