20 Nisan 2014 Pazar

EOS Lipbalm Şanını Hakediyor mu?

Bugün blogumun konuğu yaklaşık 4 ay önce instagramdan aldığım Eos Lipbalmım. Ünlülerin elinde, tanınmış bloggerlarda, vloggerlarda sağda solda her bir yanda gördük, özendik, 3$ lık ürüne 30tl diyenlere şahit olduk.. Bu derece abartılınca daha da bir çekici oluyor değil mi? :)
Ben Instagram da ffhouseshop dan 15 tl ye aldım. Başka ürünler alırken aldığım için de kargo parası parça başına bölünce çok az tuttu.
Bendeki "Summer Fruit" karamel, karpuz, çilek, kiraz, şeftali, yaban mersini ve hindistan cevizi tatlarının karışımı :) Bu şekilde sayılınca karman çorman ve kötü durduğuna bakmayan, hafif şekerli ve çok hoş bir tadı ve bu tada uygun bir kokusu var.
%100 doğal ve %95 organik bir ürün. Petrol ve türevi ürünler ile gluten içermiyor. Shea yağı, jojobo yağı ve E vitamini içeriyor. En güzel yanı tamamen "cruelty-free" yani hayvan testleri yapmıyor.
Etkisi kesinlikle uzun süreli. Gece sürüp yattığımda sabah dudağımda varlığını hissediyorum ancak bazen biraz yağlı bir his de vermiyor değil o kadar saatten sonra. Nemlendirmesi başarılı ama bir Blistex ten daha fazla da değil. Çok çok kuru dudaklara yetersiz kalacaktır. Blistex Medplus ya da Vichy dudak kremi bence daha başarılı. 
Dudağınıza sürüp üzerine rujunuzu beklemeden hemen uygulayabilirsiniz. Bence en güzel yanı bu.
Tipi, tadı, kokusu, temiz içeriği ve iyi bir nemlendirme sağlaması ile geçer not alıyor. Ancak 30 tl verip aldığınızda rahatlıkla diyebilirim ki içinize oturur. Okadar edecek bir ürün değil.
Sewgiler..

6 yorum:

  1. Teşekkür ederim canım :D Merak ediyordum cidden değiyor mu diye :D ne olabilir ki en fazla derken iyi oldu yazın Meliscim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşe yaramasına sevindim tatlım :) ben de sırf merakıma yenilip almıştım. aslında güzel ama ederi sahiden de 3$ daha fazlası değil.

      Sil
    2. blistexler bile 9-10 lira, etsin 3 dolar da de mi :D ama 30 lira nedir ya :D 20 daha koyar mac ruj alırım :D dudagıma da nivea sürerim yani :D

      Sil
    3. aynen :) en azından mac ruju aldığında oh değdi diyerek sürersin :)

      Sil
  2. Merak ettiğim güzel bir konu oldu. Şeklini beğeniyorum ama ya :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım :) zaten o şekli insanı cezbediyor. tadı, kokusu, nemlendirmesi hepsi iyi ama blistexle eş değer gibi düşünebilirsin haliyle 30 tl falan etmesine imkan yok.ama çok şekerler ona da diyebilecek sözüm yok :)

      Sil