22 Nisan 2014 Salı

Clinique Online Alışverişim

Bugün sizlere bu ayın başında yapmış olduğum çok çok karlı bir alışverişten bahsetmek istiyorum. Clinique online üyelerine 1 günlük kullanılabilecek bir kod gönderilmişti, sanırım bir çoğunuz almıştır. Bu kod ile o gün yapılan her alışverişe Chubby Stick Broadest Berry online özel boyu hediye idi. Doğal olarak kaçırmak istemedim. Ayrıca 2 deneme boy ürün hediyesi ve bedava kargo olunca tadından yenmiyor doğrusu. Bakalım neler almışım :)
Bir süredir günlük nemlendirici arayışındayım. Dedim bir nemlendirici alıp deniyim. Clinique yeni günlük nemlendiricisi 'superdefence spf 20' nin online özel boyu 29 tl olunca ve bu boy en azından 2 ay belki daha çok kullanmaya yeterli olunca fikir sahibi olmak adına aldım. Eğer beğenirsem büyüğünü alırım dedim. Çünkü aldığım pahalı üründen memnun kalmadığımda içime oturuyor doğrusu.
Deneme boy ürünlerin de çok çok bereketli olduğunu söylemeliyim. Ben 'anti-blemish solutions' sivilce karşıtı yağsız temizleyici nemlendirici ve 'all about eyes' göz kremini tercih ettim. Çok minik göründüklerine bakmayın. Epey bereketliler. 20 güne yakındır kullanıyorum. anti-blemish den çok memnun kaldım ve hala bitiremedim ama dibini gördüm artık. Onun tam boyunu almayı düşünüyorum. All about eyes göz kremi de aynı şekilde 20 gündür kullanıyorum ve halen kapağa bulaşan kısmı bitiremedim o derece bereketli :)
Esas aldığım kreme daha sıra gelmedi. Anti-blemish krem bitince ona başlayacağım.
Chubby Stick ime gelince rengi çok güzel. Kalıcılık orta ama nemlendirme ve renk bakımından sevdim kendisini :)
Sizce de 29 tl ye bu kadar çok ve kaliteli ürünlere sahip olmak çok çok karlı değil mi? Doğrusu oldukça memnunum. Keşke her marka denemek için alabileceğimiz uygun fiyatlı küçük boy ürünler üretse. Aldığım nemlendirici benim için en azından 2-3 ay arası kullanabileceğim bir miktar ve kesin fikrimi belirleyebileceğim bir süre. Böylece ne ürün ziyan etmiş oluyorum ne de verdiğim paraya acıyorum. Ayrıca deneme boy ürünler de inanılmaz tatmin edici. Kesin fikir oluşturulabilecek miktarlar. Bu bakımdan Clinique markasını kutluyorum :)
Sewgiler..


2 yorum:

  1. Oldukça karlı bir alışveriş yapmışsın :)) Chubby Stick'inin rengine ben de bayıldım, Güle güle kullan canım ürünlerini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tatlım :) oldukça karlı oldu bence de pek memnunum bu durumdan :)

      Sil