2 Nisan 2014 Çarşamba

Bitenler -1-

Aslında 2 ama yeni blogumda 1 :) Yaklaşık 2-2,5 ayın bitenleri (tabii dalgınlıkla çöpe gidenler hariç) burada. Bakalım neleri tüketmişim.
Öncelikle tabii pamuklar. Arada aciliyetten farklı markada almak zorunda kaldım. İnci olanı nereden aldım hatırlamıyorum ancak fena değildi. Lilibe Rossmann'ın markası malum o da hiç fena değil ama bence en iyisi Benri.
Parmex asetonlardan çok memnunum. Son indirimden çok övülen Benri lerden stoklamıştım ama aldığım çeşitlerin yalnızca birinden memnun kaldım Parmex e geri döneceğim bittiklerinde. Colgate optic white aylardır vazgeçemiyorum çok çok memnunum :)
Stickdeoları uzun zamandır kullanmıyorum, likit olanlardan daha memnunum. Adidas mı Nivea mı derseniz koruma olarak ikisi de başarılı, adidas koku çeşitliliği ile bir adım önce bence.
Biodermam bitti hatta bi şişenin daha sonuna geldim. Elimde son 1 tane yedeğim kaldı yenisini almam gerek. Maskelerin sadece 2 tanesinin paketini saklamışım ama haftada 1 Nivea maskelerden 1ini uyguluyorum. C vitamini, ballı, soyulabilen, nem maskesi.. Her çeşidinden o haftaki ihtiyacıma uygununu yapıyorum. Bir de Urban Natural's şampuan ve saç maskesi testerlarını denedim. Şampuandan tabii bişey anlamadım ama maskeye bayıldım. Tam boyu bu ay Gratis'te indirimde gidip alacağım kesinlikle.
Son olarak kozmetiklere bir bakalımm. Maskaraları yemiş miyim naapmışım bilmem :) En sevdiğim maskara hala Max Factor False Lash. Ama şu aralar farklı maskara denemelerinde olduğum için yerine yenisini koymuyorum. Ruj bitmemiş ki derseniz bitmişşş. Hem de ne bitmek. Ne zaman nereden almışım, markası ne onu bile bilmiyorum. Berbat kokuyor kendisi. Çöpee.. Flormar pudra da göz çevrem için devamlı kullandığım pudramdı. Bitti gitti :)
Benim son dönem bitenlerim böyleymiş. Siz bu ürünlerden hangilerini kullanıyorsunuz, ne düşünüyorsunuz?
 sewgiler..


6 yorum:

  1. Ay ben şu ana kadar hiç bitenler yazısı yazamadım yaa. Bitenleri hemen atıveriyorum sonra aklıma geliyo :(( Ne güzel anlatmışsın hepsini..

    Bu arada takipçin oldummm bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tatlım :) Ben de başta hep unutup atıyodum, sonra kendime bi bitenler çantası yaptım ona atmaya başlayınca daha çok şeyi saklamayı hatırlayabildim :)
      Hemen takibe alıyorum blogunu da :)

      Sil
  2. Bilgiler için teşekkürler :)) Aralarında deneyeceklerim var...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşine yaramasına sevindim :) Umarım deneyeceklerinden sen de memnun klırsın

      Sil
  3. gelsin yeniler biodermayı bende cok seviyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bişeyleri bitirmenin en güzel yanı sanırım yenilere açılan yer :) bioderma nın yerini tutan bişey bulamadım daha o kadar seviyorum ben de :)

      Sil